Rufus uğraştırsa da en sağlıklı ve en temiz yöntem olur.diğeri ile basit bi şekilde yapsam ne gibi sorunlar olur, rufus çok uğraştırıyor çünkü
o kolay olduğu için bende ondan yapmak istiyorum, çünkü bendeki bellekte sadece ntfs dosya sistemi gözüküyor fat32 ile kuramıyorumMedia Creation Tool u indirebilirsin Microsoftun sitesinden
aslında rufus ile yapıcam ama dosya sistemi ntfs var sadece, izlediğim tüm videolarda large exfat vs. formalarıyla yapıyorlar o yüzdende içime sinmiyorRufus uğraştırsa da en sağlıklı ve en temiz yöntem olur.
Valla benim de large exfat hiç içime sinmiyor. Ben yıllardır NTFS ile yapıyorum hiç sorunla karşılaşmadım. NTFS yapın.o kolay olduğu için bende ondan yapmak istiyorum, çünkü bendeki bellekte sadece ntfs dosya sistemi gözüküyor fat32 ile kuramıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında rufus ile yapıcam ama dosya sistemi ntfs var sadece, izlediğim tüm videolarda large exfat vs. formalarıyla yapıyorlar o yüzdende içime sinmiyor
Nasıl hiç uğraştırmıyor aynı mantık.media creator ile yapsam direkt hiç uğraştırmıyor o
Flasha yazdırmasından mı bahsediyorsunuz ?rufus açmıyorum onla yapınca direkt kendi yüklüyor
İşletim sistemi üstüne işletim sistemi kurarsın öyle. Temiz de olmaz.rufus açmıyorum onla yapınca direkt kendi yüklüyor