Neler Yeni

Yeni Bir İlişki Yaşamaya Korkuyorum

Poyraz_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
Daha önce çok sevdiğim bir kız tarafından aldatıldım, bu bende travmaya dönüştü. Ben sırf ilişkim olsun diye biriyle sevgili olmam o kişiyi gerçekten severim, gerçekten çok severim. Benim ilk ve son sevgilim 2 sene önce beni aldattı ve ondan sonra birini sevmeye korkar oldum, bu duyguyu aşamıyorum. Birini sevmek istiyorum, evlenmek istiyorum ama korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşarsam, aldatılırsam ya da beni terk ederse ne yapacağım? Bunu ilk yaşadığım zaman intiharın eşiğine gelmiştim, birini sevememenin korkusunu nasıl aşacağım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
...
Sanırsam, bu sorunun cevabı yaşın ilerlemesi hocam. Belirli bir yaştan sonra insanlar böyle şeyden daha çok, aile kurmaya yöneliyor. Size sadece şunu diyebilirim ki herkes aynı değil. Sizi aldatan aldattı, herkes onun gibi pislik olmaz. Ayrılmak istiyorsa size söyleyebilir. O yüzden endişelenmeyin. Eminim sizi gerçekten seven ve sizinle bir ömür geçirmeye kabul edecek birisi karşınıza çıkacak ama sizin korkunuz o karşınıza çıkacak kişiyi bile kendinizden uzaklaştırmaya yeter. Yeni ilişkiden korkmayın. Eski ilişkinizi de unutun. Eğer düzgün birisi iseniz sizi kaybetmiş. Umarım ki korkunuzu yenersiniz ve o gerçekten birbirinizi seveceğiniz kişi ile karşılaşırsınız. Tabii önce korkunuzu yenersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,514
Üyeler
166,941
Son üye
bugra gune
Top Bottom