nazcarieche
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
tabi, hangi faturayı istiyorsunuz atayım dmden yazınFaturanızı görebilmeniz mümkünmü?
tabi, hangi faturayı istiyorsunuz atayım dmden yazınFaturanızı görebilmeniz mümkünmü?
240+50₺ modem ücreti hocam, sitede görünen fiyat. 100MB fiber için.Yok yok hocam sadece zamlanmış fiyat ne kadar onu bilmek istiyorum
yok hocam öyle bir bilgi yok. dediğim gibi ağustostan beri modem dahil 230₺ idi. yerinde bir zam bence. size kalmışYani 6ay sabit ücretten sonra ne kadar olacağını bilmiyormusunuz?
Şuan modem hariç 240 lira ve bana göre gayet uygun. Eğer ailemi ikna edebilirsem geçmeyi düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler tekrardanyok hocam öyle bir bilgi yok. dediğim gibi ağustostan beri modem dahil 230₺ idi. yerinde bir zam bence. size kalmış
ne demek hocam ben teşekkür ederim.Şuan modem hariç 240 lira ve bana göre gayet uygun. Eğer ailemi ikna edebilirsem geçmeyi düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler tekrardan
Ailemi güvendiremedim gıbırnet'e. Siz herhangi bir kopma ya da hız düşüşü gibi bir durum yaşıyormusunuz?Daha önce TTNET, Millenicom ve Türknet kullandım. Aşırı fiyat artışları sebebi ile şuanda Gıbırnet kullanıyorum Türk Telekom Fiber altyapısında. Oldukça memnunum. 100 Mbps hız 240₺
1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Referans kodu: GI6GMGY9SK