Yeni Bir Oyun Geliştiriyoruz Yardım?

Cimbomlu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Arkadaşlarımla beraber oyun geliştirmeye karar verdik ekibimiz var oyun hakkında kararlaştırdığımız özellikler şunlar sizden de isteğim şu siz hangi özelliklerin olmasını istersiniz konusu vs. ne olsun
1-PLatform PC
2-Tür:Sİmülasyon
3-Hikayeli oyun olacak bu arada konu ve senaryoda biraz kafamız karıştı
NOT:Konu olmadan olmaz gibi şeyler yazmayın biz de biliyoruz sizden fikir bekliyoruz

lütfen hayatta kalma olsun 3. dünya savaşı sonrasi türkiye konulu olabilir

başka biraz daha detay versen
pixel tarzı stardew valley gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle oyunlara aşığım çok tatlı oluyorlar

bütçeyi de çok zorlamamış olursunuz

kanka savaş ve piksel biraz alakasız sanki
savaş dediğim savaş sonrası hayatta kalma dedim kral fallout gibi radyasyonlu vs

shelter tarzı olabilir dışarı çıkıp erzak toplamalı

savaş dediğim savaş sonrası hayatta kalma dedim kral fallout gibi radyasyonlu vs

shelter tarzı olabilir dışarı çıkıp erzak toplamalı
anladım teşekkürler yorumun için fikir geldikçe "ya şu çok iyi olur" dediğin birşeyler varsa yazarsan güzel olur

Project zomboid gibi oyun diyor.
anladım da biz 3d yapcaz sence ne olsun

Arkadaşlarımla beraber oyun geliştirmeye karar verdik ekibimiz var oyun hakkında kararlaştırdığımız özellikler şunlar sizden de isteğim şu siz hangi özelliklerin olmasını istersiniz konusu vs. ne olsun
1-PLatform PC
2-Tür:Sİmülasyon
3-Hikayeli oyun olacak bu arada konu ve senaryoda biraz kafamız karıştı
NOT:Konu olmadan olmaz gibi şeyler yazmayın biz de biliyoruz sizden fikir bekliyoruz
Aklınızda bir hikaye varsa senaryo yazmanıza yardımcı olabilirim.

anladım teşekkürler yorumun için fikir geldikçe "ya şu çok iyi olur" dediğin birşeyler varsa yazarsan güzel olur

anladım da biz 3d yapcaz sence ne olsun
Uzaylılar istila etmiş erzak arıyoruz hayatta kalıyoruz öyle bir şey yapabilirsin. Xcom gibi. yada zombileri ekleyip salgın hastalıktan kurtardığın bir senaryo yazabilirsin.

Uzaylılar istila etmiş erzak arıyoruz hayatta kalıyoruz öyle bir şey yapabilirsin. Xcom gibi. yada zombileri ekleyip salgın hastalıktan kurtardığın bir senaryo yazabilirsin.
o tarzda çok oyun ve film var diye onlardan vazgeçtik teşekkürler yine de fikirlerinizi bekliyourz

hikaye şuan için belli değil karar veremedik işte sence ne olabilir dedğimiz türde
Valla bu sizin kararınıza kalmış :D Benim aklıma bir şey gelmedi. Yapay zekaya danış istersen. Yaşınız kaç ayıp olmazsa ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri