- Konu Sahibi Konu Sahibi
öğrenciyiz hocam tam söylemeyimValla bu sizin kararınıza kalmış Benim aklıma bir şey gelmedi. Yapay zekaya danış istersen. Yaşınız kaç ayıp olmazsa ?
öğrenciyiz hocam tam söylemeyimValla bu sizin kararınıza kalmış Benim aklıma bir şey gelmedi. Yapay zekaya danış istersen. Yaşınız kaç ayıp olmazsa ?
COd mw1 ile mw2 arasindaki oyunu yapin.Arkadaşlarımla beraber oyun geliştirmeye karar verdik ekibimiz var oyun hakkında kararlaştırdığımız özellikler şunlar sizden de isteğim şu siz hangi özelliklerin olmasını istersiniz konusu vs. ne olsun
1-PLatform PC
2-Tür:Sİmülasyon
3-Hikayeli oyun olacak bu arada konu ve senaryoda biraz kafamız karıştı
NOT:Konu olmadan olmaz gibi şeyler yazmayın biz de biliyoruz sizden fikir bekliyoruz
biraz detay versen hocamCOd mw1 ile mw2 arasindaki oyunu yapin.
3d oyun sizin için maliyetli olur bence , pixel tarzında ilerleyin derim. Arkadaşlarınla bir senaryo bulursanız bana özelden mesaj at kullanmanız gereken programları , senaryo altyapısını vs. oluşturmada yardımcı olmaya çalışırım.öğrenciyiz hocam tam söylemeyim
neden maliyetli olsun ki3d oyun sizin için maliyetli olur bence , pixel tarzında ilerleyin derim. Arkadaşlarınla bir senaryo bulursanız bana özelden mesaj at kullanmanız gereken programları , senaryo altyapısını vs. oluşturmada yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam fps oyunu olacak moden zamanda geciyor. Hikayesi de mw1 in sonuyla baslayip mw2 nin basiyla bitecek.biraz detay versen hocam
biz tlou benzer bişi düşünüyoruz hocamHocam fps oyunu olacak moden zamanda geciyor. Hikayesi de mw1 in sonuyla baslayip mw2 nin basiyla bitecek.
o tarzda çok oyun var tutmayablirbiz tlou benzer bişi düşünüyoruz hocam
pek anlamam ama 3d oyunların yapımı daha pahalı olmuyor mu ? Pixel oyun yapmak daha kolay diye biliyorum. Size kalmış bir karar tabi.neden maliyetli olsun ki
Yuksek ihtimal tutmaz ama hocaya proje olarak sumabilirsiniz.biz tlou benzer bişi düşünüyoruz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
o tarzda çok oyun var tutmayablir
aynısı olmayacak zaten ona benzer bir şey onu referans alcazzYuksek ihtimal tutmaz ama hocaya proje olarak sumabilirsiniz.
ARkadaslar bu isi cok hafifa aliyor gibisiniz. 3a oyunlar icin harcanan vakit ve kadro cidden cok uzun. Yuzlerce kisi yillarca ugrasiyor dostum.aynısı olmayacak zaten ona benzer bir şey onu referans alcazz
biliyoruz bu işte tecrübeliyim kendime ve ekibime güveniyorumARkadaslar bu isi cok hafifa aliyor gibisiniz. 3a oyunlar icin harcanan vakit ve kadro cidden cok uzun. Yuzlerce kisi yillarca ugrasiyor dostum.
Bol şans dostum o zamanbiliyoruz bu işte tecrübeliyim kendime ve ekibime güveniyorum