Neler Yeni

Android Yeni bir telefona uygulanması gerekenler

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Yeni bir telefona geçiş yaptım. Öncelikle telefonu açtıktan sonra neler yapılması lazım. Mesela ilk şarjı tamamen bitirip şarja takmak gibi.
Huawei'den Samsung'a geçiş yapıyorum. Fotoğraflar telefon kişileri ve içindekileri en sağlam hangi şekilde gönderebilirim? Fotoğrafların videoların pikseli düşmeden bozulmadan. Önerileriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eyüp Ensar Demircan
Ben de Huawei kullanıyorum ama dosya aktarımı olmuyor sanırım. Sadece redmi telefonlarda o özellik var diye biliyorum ben. Ama 2 telefona da bu uygulamayı indirirsen olur herhalde.

MythPhantom

80+ Bronze
önce kılıf ekran koruyucu şarjı ilk aldığında fulleyeceksin sonra bitiriceksin sonra bidaha fulleyecen bitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eyüp Ensar Demircan
Bir de uygulama önerisi istiyorsan ve cihazın da destekliyorsa ilk olarak Google Asistan ve Voice Match kur derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Orhan Erkuş
Facebook
1000111462
önce kılıf ekran koruyucu şarjı ilk aldığında fulleyeceksin sonra bitiriceksin sonra bidaha fulleyecen bitti
o eski telefonllar için geçerli yeni telefon için o zorunluluk bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batarya fullemeden kullanabilirsin eski telefonda şarja koy bitir vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Huawei kullanıyorum ama dosya aktarımı olmuyor sanırım. Sadece redmi telefonlarda o özellik var diye biliyorum ben. Ama 2 telefona da bu uygulamayı indirirsen olur herhalde.
Fotoğraflarda bazen pikseli düşürüyor bunda da öyle bir sorun olur mu acaba

Fotoğraflarda bazen pikseli düşürüyor bunda da öyle bir sorun olur mu
Evet evet kılıf ekran koruyucu var aklımda ekran koruyucu bulması zor

Bir de uygulama önerisi istiyorsan ve cihazın da destekliyorsa ilk olarak Google Asistan ve Voice Match kur derim.
Tamamdır bunları da kurarım.

Top Bottom