Fren yaparken yavaş yapıyorum fakat boyumda kısa kaza yapmak istemiyorum en son eski bisikletimle frene yavaşlamadan bastığımda tırın altında kalıyordum hocam teşekkür ederimdizlik falan da alın bence hocam. biraz geliştirmeye bakın kendinizi. yavaş yavaş frene alışmaya çalışın. Halledebilirisiniz bence kaska falan gerek kalmadan.
Hocam freniniz sıkı falan ise ufak bastığınızda bile kayma yapıp düşürebilir sizi. Böyle düşüyor iseniz freni açabilirsiniz. Çünkü benim bisikleti de ilk aldığımda freni çok sıkıydı. Ufacık frene dokunmamla kayıyordum.Fren yaparken yavaş yapıyorum fakat boyumda kısa kaza yapmak istemiyorum en son eski bisikletimle frene yavaşlamadan bastığımda tırın altında kalıyordum hocam teşekkür ederim
Fren telini gevset lastigin havasini asiri basma kabak lastik kullanma kaskta al alisana kadar hayatindan degerli segildirYeni bisiklet alacaktım Salcano ng650 almaya karar verdim ve aldım biraz komik fakat fren yaparken düşüyorum hız yapacağım için kask almalımıyım?
Tamamdır hocamHocam freniniz sıkı falan ise ufak bastığınızda bile kayma yapıp düşürebilir sizi. Böyle düşüyor iseniz freni açabilirsiniz. Çünkü benim bisikleti de ilk aldığımda freni çok sıkıydı. Ufacık frene dokunmamla kayıyordum.
ELBETTEkask almalımıyım?
TamamdırHocam freniniz sıkı falan ise ufak bastığınızda bile kayma yapıp düşürebilir sizi. Böyle düşüyor iseniz freni açabilirsiniz. Çünkü benim bisikleti de ilk aldığımda freni çok sıkıydı. Ufacık frene dokunmamla kayıyordum.
Peki hocam kask öneriniz varmıdır?Kask şart.Allah korusun .Bisiklet ve motor kazaları direk ölüme davetiye şeklinde.