Yeni Çıkacak SUPER Serisi Tavsiye

Merhaba dostlar, bu konuda size fikir danışmak istiyorum. Kış aylarında sistem upgrade yapıp am5 sisteme geçtim. Güncel sistem;
İşlemci: Ryzen 7 7800x3d
Anakart: MSI x670e Gaming Plus Wifi
İşlemci Soğutucu: Thermalright peerlees assassins
RAM: XPG Lancer 6000mhz cl30 32GB(16x2)
SSD: Samsung 990Pro 2 TB - Crucial p3 plus 1TB
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4060Tİ Ventus
PSU: FSP 650w 80+ pro hyper

Ekran kartı upgrade için bütçem çıkışmadı ben de beklemeye karar verdim. Sene sonuna kadar SUPER serisi çıkacak diye konuşuluyor ben de SUPER serisi ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce ne yakışır bu sisteme? Nvidia tarafında SUPER değil de başka bir ekran kartı tavsiyeniz varsa onlara da bakarım. Şimdiden teşekkürler dostlar :)
5070 süper öneririm muhtemelen onun harici bir öneri istiyorsanız 9070xt cuk oturur ama 650w yetmez minimum 750w gerekli psu tarafında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 kötü fln değil 4k da kullanıyorum arada bir dlss 4 ü kalite moduna çekip gayet güzel performans veriyor?
genel kartların performansına bakınca parasına göre verdiği fps çok kötü 9070xt'nin 5080'i geçtiği testler var oyun kısmında yoksa 5080 kötü değil fiyatı kötü para olarak sıkıntı çekmiyorsan bile kötü olduğunu kabullenmek lazım 5000 serisinin en kötü kartı maalesef.

5070 süper öneririm muhtemelen onun harici bir öneri istiyorsanız 9070xt cuk oturur ama 650w yetmez minimum 750w gerekli psu tarafında.

genel kartların performansına bakınca parasına göre verdiği fps çok kötü 9070xt'nin 5080'i geçtiği testler var oyun kısmında yoksa 5080 kötü değil fiyatı kötü para olarak sıkıntı çekmiyorsan bile kötü olduğunu kabullenmek lazım 5000 serisinin en kötü kartı maalesef.
Beni ilgilendirmiyor hocam amd den ağzım yandı bi kere daha bulaşmam

Beni ilgilendirmiyor hocam amd den ağzım yandı bi kere daha bulaşmam
e nvidia da batırdı ? 1-2 hafta önce bir abim oyunlara giremiyordu sürekli driver hatası sürekli çökme siyah ekran , 4-5 yıl önce problemli diye sürekli problemli olacak diye bir şey yok şu an problemli driveri yok nerdeyse. (whql olmayan versiyonları insanı kanser eder orası ayrı)

e nvidia da batırdı ? 1-2 hafta önce bir abim oyunlara giremiyordu sürekli driver hatası sürekli çökme siyah ekran , 4-5 yıl önce problemli diye sürekli problemli olacak diye bir şey yok şu an problemli driveri yok nerdeyse. (whql olmayan versiyonları insanı kanser eder orası ayrı)
e ne yapayım şimdi forumdaki ve çevremdeki insanlar nvidia kartlarda problem çekiyor diye kimseye önermeyelim mi ? driver sorunları geçicidir geçici sorunlar için bir markaya bok atmaya gerek yok bence.

e ne yapayım şimdi forumdaki ve çevremdeki insanlar nvidia kartlarda problem çekiyor diye kimseye önermeyelim mi ? driver sorunları geçicidir geçici sorunlar için bir markaya bok atmaya gerek yok bence.
Şimdi kardeşim benim bende 6750 xt vardı red devil sürekli wattman yiyordum nvidia da yaşamadım kaç kere 4000 serisi ekran kartı alıp sattım? Ok?

Şimdi kardeşim benim bende 6750 xt vardı red devil sürekli wattman yiyordum nvidia da yaşamadım kaç kere 4000 serisi ekran kartı alıp sattım? Ok?
E bende 5 yıl rx580 kullandım hala da kullanıyorum 1 kere ne driver ne de wattman sorunu çektim, şimdi ki güncel kartım 7800xt hala sorun çekmedim wattman diyorsun wattman biteli seneler oldu wattmanı yaşamak için artık ekran kartını patatese falan bağlaman lazım muhtemelen. Ben demiyorum ben problem çekmedim diye kimse çekmiyor çeken insan da bol çekmeyen de bol rtx 5000-4000 serisi kullanan arkadaşlar oyunlara giremez oldu sürekli çökmeler , siyah ekranlar çok kişi konu açtı burda :D ne yapayım şimdi nvidia çöp , amd çöp , intel çöp ne kullanacak insanlar :D

5070 super için kaç watt gerekir ki hocam?

5080 süperin 100 bin altı olacagını düşünmüyorum bence en mantıklı 5070 süper

Geri