Neler Yeni

Yeni DA-5 İle Anlaşılan Firma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Bende sevmiyorum bazı kampanyaları olmasa herşeyi kazık ama hakkını felan yedikleri yok yetişememişsin alamamışsın
Hocam nasil yok benden 45 dakika sonra alan nasil alabiliyor ? stok kalirmi ben alamiyorsam 45 dakika sonrasina saçmalik birde tek ben değil 25 kişilik instagram grubumuz vardi 25*5000=125000 Tl parayi Cumartesi Pazar Pazartesi Tutsak ettiler bi nevi şirketin değerini arttirdi resmen o zamana kadar da bir müdahele olmadi böyle kapsamli bir firma bu kadar tutarsiz olabilir mi birde o günün sabahi size sistemlerinizi vericez dediler bi arkadaşa ama sonra bize bir haber bile vermeden paralari iade ettiler

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Merhabalar MD2 Sisteminde de gelmiş itopyaya laf ederek ban yemiş biri olarak tekrar buraya geliyor ve tepkimi gösteriyorum... Abdullah abinin de storysinde paylaştığı gibi itopya.com yine çöktü... Böylesine ünlü ve tercih edilen bir firmanin internet sitesinin böyle olmamasi gerektigini ve sitenin çökmesinin de övünülecek bir durum olmadığını düşünüyorum... Geçen sefer hakkımı yiyen bu firmaya da tekrardan hakkımı helal etmediğimi belirtmek istiyorum. Saygılar...
itopya'ya aylarca burada laf edebilirsin kimse seni bundan ötürü banlamaz bizi insanlara yanlış göstermeye çalışıyorsun. Yorumlarınızda hakaret küfür, gerçek dışı söylem olmadığı sürece kimseye en ufak şekilde dokunmuyoruz. Tatlı su kurnazı hareketler ile konu açmayın hevesiniz kursağınızda kalır.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Epic games, dünya çapında yükleniliyor.. İtopya 3-5 k kişiyle çöktü
30 dakika sonucu
sds666.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR