Şaka gibi ya , benimki halen gelmedi ve gelse de farklı parçalar geleceğini düşünüyorumevet düşündüğüm gibi oldu . Sistem 1 hafta geç geldi ve yanlış parçalar ile geldi ,gidip kargoya geri vermek zorunda kaldım .
Sadece 3 renk ayarlanmiyor muHem kumanda geliyor hem kasanın üstünde tuş var istediğin gibi ayarlıyorsun, keşke basit bi yazılımı olsaymış, çok fazla renk modu var, kumandayla seçene kadar canım çıkıyor
Hayır bir ton farklı modu varSadece 3 renk ayarlanmiyor mu
o kasanın içinde değil kutulardan cıkması lazımArkadaşlar hdd için powerdan gelen kabloyu bulamadım kasa içinde kablolama yaparken metalin altındamı bıraktılar acaba?
arkadaşlar şunu farkettim, ekran kartını sökünce sistem çalışıyor. fanlar dönüyor ışıklar yanıyor tabi ekran kartı olmadığı için monitöre görüntü alamıyorum. ekran kartını takıyorum güç girişlerini yapıyorum başlatma tuşuna basıyorum sistem açılmıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim?arkadaşlar sistemi açamıyorum. güç kablosunu taktım yeni aldığım monitörün de dp kablosunu taktım kasanın üstündeki büyük açma tuşuna basınca herhangi bir hareketlilik olmuyor. ne yapmam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Bende de öyleydi 2 dp girişi çalışmıyor. Başka dp girişine taktım çalışıyor şuan. En başta o da çalışmadı ama cikar tak yaptim düzeldi. Acaba bozuk kart mi yolladilar anlamadim. Baska kiside daha gordum ayni sorunu.arkadaşlar şunu farkettim, ekran kartını sökünce sistem çalışıyor. fanlar dönüyor ışıklar yanıyor tabi ekran kartı olmadığı için monitöre görüntü alamıyorum. ekran kartını takıyorum güç girişlerini yapıyorum başlatma tuşuna basıyorum sistem açılmıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim?
farklı dp girişine sokunca görüntü geldi, garip.Bende de öyleydi 2 dp girişi çalışmıyor. Başka dp girişine taktım çalışıyor şuan. En başta o da çalışmadı ama cikar tak yaptim düzeldi. Acaba bozuk kart mi yolladilar anlamadim. Baska kiside daha gordum ayni sorunu.
ekran kartına güç kablosunu taktın mı hocam ?arkadaşlar sistemi açamıyorum. güç kablosunu taktım yeni aldığım monitörün de dp kablosunu taktım kasanın üstündeki büyük açma tuşuna basınca herhangi bir hareketlilik olmuyor. ne yapmam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
Yukarda Memory yazan yerde 3200MHz yazıyorsa öyledir, görev yoneticisinden Performans-Bellek yerinden de kontrol edebilirsin.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar benim ram hızları şu anda 3200 mü yoksa 2400'mü anlayamadım aşağıdaki otomatik enabled olarak karşıma çıktı yukardakiler değişmedi ama?