Daha bitmedi dene bence şansınıciddi ciddi hayallerim gözümün önünde suya düştü saatlerce bekledim sistemin çıktığı saniyeden bu yana uğraşıyorum ama nedense hiçbirşekilde şans kapıma vurmadı alanlara hayırlı olsun ciddi anlamda bu kadar üzülmemiştim hiç
Çöq esma çöq.DONANIM ARSIVI-GT2 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM ARSIVI-GT2 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Şahsen ben beğendim.
Benimde Hayaller gitti seri hüzün.ciddi ciddi hayallerim gözümün önünde suya düştü saatlerce bekledim sistemin çıktığı saniyeden bu yana uğraşıyorum ama nedense hiçbirşekilde şans kapıma vurmadı alanlara hayırlı olsun ciddi anlamda bu kadar üzülmemiştim hiç
yani işte çalınma, ele geçirilme durumlarında filan limit çok olduğu için başıma daha büyük bela olması gibiTehlike olarak kastettiğin nedir ?
Bence yine de bekle belki geri gelir.bitmedi derken kanka
Alıntıyı görüntüle
Biz cevabımizi 15 Temmuz'da verdikAbi ben de atamıyorum ama istersen yetkini alayım sonrası kolay?
bilmiyodum acı yoldan öğrenmiş oldumo iş tam öyle olmaması gerekiyor kart limitin 10000 lira olacak ki sipariş verebilesin
beklicem ama cidden tüm güvenim düştüBence yine de bekle belki geri gelir.