yani işte çalınma, ele geçirilme durumlarında limit yüksek olduğu başıma daha büyük bela olmaması anlamında filan dedimTehlike olarak kastettiğin nedir ?
yani işte çalınma, ele geçirilme durumlarında limit yüksek olduğu başıma daha büyük bela olmaması anlamında filan dedimTehlike olarak kastettiğin nedir ?
inşallah dediğin gibidir cidden ihtiyacım var 10 yıldır aynı kasayı kullanıyorum çok kasıyorsakin olun. Da hikayesinde en az 500 tane daha stok olduğunu söyledi Abdullah abi. Yine bir hatadan dolayı kaldırılmıştır sistem.
Bazı parçalar 500 tane felan var diyor zaten videoda.sakin olun. Da hikayesinde en az 500 tane daha stok olduğunu söyledi Abdullah abi. Yine bir hatadan dolayı kaldırılmıştır sistem.
sistem şuanda kaldırıldı tek çaren beklemek oda net değil ama bekle ben beklicemsistem sepete eklenmiyor ne yapmam lazım
saçma bir sistem olurdu açıkcası 5600 vrken de 5600x alınmazkeşke hocamda arkadaşıma aldırcam ben sadece valorant oynadıgım için boyle ekran kartı na önem veren sistemlere ihtiyacım yok 5600x/1050 ti topladım ben
parçaları düşürcekler bence GG6 da aynı yaptı ssd yi yarı yarıya düşürmüştü ilk alanlar iyi aldı diyelim :/Farklı parçaları koyup öyle stoğu acicaklar bence
SSD 250 olsa bile alınır benceparçaları düşürcekler bence GG6 da aynı yaptı ssd yi yarı yarıya düşürmüştü ilk alanlar iyi aldı diyelim :/
ssd 250 yapmazlar aynı gb kalır ama okuma hızlarını düşerler 3500 mb iken 2200 fln yaparlar veya alternatif kasayı değişcekler 2 sinden birisi değişcek kesin ama inşallah parça değişmezSSD 250 olsa bile alınır bence