gelicek kanka st attı Abdullah Abi beklemede kal 10 dk içinde gelicektirSistem stoklarda bitmiş yeni stoklar gelicekmk fiyat degisicekmi lütfen bildirin modorotorler pls.
gelicek kanka st attı Abdullah Abi beklemede kal 10 dk içinde gelicektirSistem stoklarda bitmiş yeni stoklar gelicekmk fiyat degisicekmi lütfen bildirin modorotorler pls.
kimse size 700 liralık oyunu bedavaya vermez.Abdullah Abinin teorisine gör bu kartlar hassas herhangi bir crack korsdan oyunda bu hatayı veriyor dedi. Ki Haklı olma ihtimali yüksek 2019 ve sonrası korsanlarda ciddi sıkıntılar var mining gibi.
Donanım arşivinin instagramını takip et @Abdullah Hacıgül Hocam oradan an ve an bilgilendirme yapıyorSistem stoklarda bitmiş yeni stoklar gelicekmk fiyat degisicekmi lütfen bildirin modorotorler pls.
2. El aldım ucuza geldisaçma bir sistem olurdu açıkcası 5600 vrken de 5600x alınmaz
sen hangi işlemciliyi alacaktın stok bitince alternatif parça koyuyorlar alasım gelmiyorDonanım arşivinin instagramını takip et @Abdullah Hacıgül Hocam oradan an ve an bilgilendirme yapıyor
evet ekran kartı 2 tık daha iyiPc hocasi gg6 almıştım bu sistem ondan iyimiydi ?
Bunu haklı bulmuyorum hocam. Herkes satın alabilir. İsteyen bir gün isteyen on yıl kullanabilir. Ben Ahmet'in hakkına mehmetin hakkına girmiyorum. Kendi kazancım ile alıpŞu kullanmayıp alıp satanlar gerçekten kul hakkına giriyorlar
Ekran kartı olarak kesinlikle daha iyi... Rx6600 RTX3060 tadında bir kart.Pc hocasi gg6 almıştım bu sistem ondan iyimiydi ?
bende bekliyorum lütfen gelsin yastok hala gelmedi gelir değilmi birazdan