Abdullah abi dedi gelicek diye rahat ol bende çok heyecanlıyım inşallah alırız sistem stoklara gelicekbende bekliyorum lütfen gelsin ya
Abdullah abi dedi gelicek diye rahat ol bende çok heyecanlıyım inşallah alırız sistem stoklara gelicekbende bekliyorum lütfen gelsin ya
İnşallah ya halen bekliyorumAbdullah abi dedi gelicek diye rahat ol bende çok heyecanlıyım inşallah alırız sistem stoklara gelicek
Gerçekten mi vallaha eğer doğru ise çok sevindim inşallah öyledir <3gelicek kanka st attı Abdullah Abi beklemede kal 10 dk içinde gelicektir
Ne kadar tuhaf nvidia sisteme yöneltir bu da insaları, Türkiyede korsan oyun yüklemeyen 1000 kişi de 100 kişi anca çıkarAbdullah Abinin teorisine gör bu kartlar hassas herhangi bir crack korsdan oyunda bu hatayı veriyor dedi. Ki Haklı olma ihtimali yüksek 2019 ve sonrası korsanlarda ciddi sıkıntılar var mining gibi.
Ne zaman biter? Pazartesiye yetişir miIntel de geldi stok dedik size gelir diye 900 stok hemen bitmez
DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
parçalar değişmemiş bir de di mi ben görmedim bir şeyIntel de geldi stok dedik size gelir diye 900 stok hemen bitmez
DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
O zaman a kalmaz ya bence ama bugün alabilirsen alblNe zaman biter? Pazartesiye yetişir mi
Yok aynı stokta var tıklayınca alınıyorparçalar değişmemiş bir de di mi ben görmedim bir şey
bende alamadım sepete atınca stok yok gösteriyorgene stok yok diyor şakamı bu alamadım gene