Gamingnetten aradılar 1 saat içinde ödeme yapmam gerekiyormuş aksi takdirde iptal edecekler. Dedim pazartesi yapacağım. Dedi olmazAga havale ile aldım da ne zamana kadar ödemem gerek siparişimin iptal olmaması için ? Yani mesela şuan havale ile 1 tane aldım. Başkasına satmazlar değil mi henüz ödeme yapmadım diye ?
Sabahdan beri duyduğum şeylere göre amd yayın açan insanlar için daha iyi intel tek başına takiliyrosan daha iyi ben heyecandan direk intele tıklayıp ibtel aldım keşke amd alablseydim ama 4.3 saatin sonunda aldım şükür bide 165hz monitör çaktım yanınaAMD aldım Intel mi daha iyidi ikisi arasındaki farkları söyleyebilecek var mı
Kardeşim 900 stok 10 dakika da bitmiş. 5 Dakika babamın yanına gittim diyon yababamın yanına gittim konuşmaya 5 dk uzattı konuşmayı bi geldim itmiş bune?
Knk sen niye konuştun alsaydım gidip opseydin ben öyle yaptımbabamın yanına gittim konuşmaya 5 dk uzattı konuşmayı bi geldim itmiş bune?
Bence al ryzen i gitmesin o daRyzen stokta ama ben intel alıcaktım intel stokta yok beklicem ama