Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Kankam bende hazırlanıyor diyor, iptal falan yok şimdi baktım.
ben de ilk baş bekleniyor durumundaydı sonra baktığımda iptal edildi diyordu birkaç kişi daha yaşamış bu durumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca siparişiniz alındı diye mail geldi mi? Belki bankada sorun olmuştur alamamışsındır?
geldi

mertq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Sunar
Ben sipariş verirken telefon numarasını yanlış girdim sıkıntı çıkarmı? Pazartesi müşteri hizmetlerini arıyacağım.

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Havale ile alanların içinin rahat olması için bilgi aktarayım. PC Hocası Intel sistemi alan biri olarak.

Havale ile siparişi geçtikten sonra kampanyalı ürün olduğu için sizi arıyorlar. AÇMANIZ LAZIM. Açmazsanız siparişiniz İPTAL oluyor.

Telefonu açtınız, mh ile iletişime geçtinizi, size boş mail attı. Havaleyi yaptınız, dekontu mh'nin size attığı mail'e cevap olarak ilettiniz. Konu kapanıyor.

Dekontu attıktan sonra "ÖDEME BEKLENİYOR" durumu bende de oldu. Neyini bekliyorlar ki dedim. Ertesi gün de ödeme bekleniyor yazıyordu, sonra çat siparişiniz hazırlanıyor veya hazırlandı mail'i sms'i vs geldi.

Özetle; Havale ile alımda, size gelen telefona yanıt verip, havale yapıp, maile'e dekontu attıktan sonra iş bitmiştir. PC sizindir. Süreci bekleyin. :)

Hayırlı olsun herkese.
Çok teşekkür ederim dostum

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
sipariş verirken zaten sms gelmiyor mu bende öyle oldu
Onu dicektim sana sms ile mail geldi mi diye. Her ikisi de var bende ara ara bakıyorum böyle bi durum yaşamışsınız diye. Durumları paylaşalım burdan. (Ben de sıkıntı yok.)

Kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Evet abi ödeme yerinde Furkan diye bir arkadaşın bilgileri bende gözüktü mesela İzmir'de yaşıyormuş burdan ona selamlar
Aleyküm selam KEKW bende 4 5 kişinin bilgilerini gördüm bu arada biri posta koduna 06 yazmıştı orda bi koptum neyse olur böyle şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,135
Üyeler
165,290
Son üye
mollenmeest
Top Bottom