ARDELENO
80+ Bronze
Ayrıca siparişiniz alındı diye mail geldi mi? Belki bankada sorun olmuştur alamamışsındır?Bende de iptal edildi yazıyor
Ayrıca siparişiniz alındı diye mail geldi mi? Belki bankada sorun olmuştur alamamışsındır?Bende de iptal edildi yazıyor
ben de ilk baş bekleniyor durumundaydı sonra baktığımda iptal edildi diyordu birkaç kişi daha yaşamış bu durumuKankam bende hazırlanıyor diyor, iptal falan yok şimdi baktım.
geldiAyrıca siparişiniz alındı diye mail geldi mi? Belki bankada sorun olmuştur alamamışsındır?
Çok teşekkür ederim dostumHavale ile alanların içinin rahat olması için bilgi aktarayım. PC Hocası Intel sistemi alan biri olarak.
Havale ile siparişi geçtikten sonra kampanyalı ürün olduğu için sizi arıyorlar. AÇMANIZ LAZIM. Açmazsanız siparişiniz İPTAL oluyor.
Telefonu açtınız, mh ile iletişime geçtinizi, size boş mail attı. Havaleyi yaptınız, dekontu mh'nin size attığı mail'e cevap olarak ilettiniz. Konu kapanıyor.
Dekontu attıktan sonra "ÖDEME BEKLENİYOR" durumu bende de oldu. Neyini bekliyorlar ki dedim. Ertesi gün de ödeme bekleniyor yazıyordu, sonra çat siparişiniz hazırlanıyor veya hazırlandı mail'i sms'i vs geldi.
Özetle; Havale ile alımda, size gelen telefona yanıt verip, havale yapıp, maile'e dekontu attıktan sonra iş bitmiştir. PC sizindir. Süreci bekleyin.
Hayırlı olsun herkese.
sipariş verirken zaten sms gelmiyor mu bende öyle olduBen sipariş verirken telefon numarasını yanlış girdim sıkıntı çıkarmı? Pazartesi müşteri hizmetlerini arıyacağım.
Onu dicektim sana sms ile mail geldi mi diye. Her ikisi de var bende ara ara bakıyorum böyle bi durum yaşamışsınız diye. Durumları paylaşalım burdan. (Ben de sıkıntı yok.)sipariş verirken zaten sms gelmiyor mu bende öyle oldu
Aleyküm selam KEKW bende 4 5 kişinin bilgilerini gördüm bu arada biri posta koduna 06 yazmıştı orda bi koptum neyse olur böyle şeyler.Evet abi ödeme yerinde Furkan diye bir arkadaşın bilgileri bende gözüktü mesela İzmir'de yaşıyormuş burdan ona selamlar
ne zaman aradılar acabaİntel olanı sanırım aldım. Havale 10k gönderdim 1dk sonra aradılar sizmi aldınız dedi evet dedim size mail atıcaz oraya dekontu atmamı söyledi attım bekliyorum şimdi
sipariş verirken zaten sms gelmiyor mu bende öyle oldu
Ödemeyi yaptığım karttaki numaraya geldiOnu dicektim sana sms ile mail geldi mi diye. Her ikisi de var bende ara ara bakıyorum böyle bi durum yaşamışsınız diye. Durumları paylaşalım burdan. (Ben de sıkıntı yok.)
Hocam gaminggentrden siparişiniz hazırlanmaya başladı diye sms ve mail gelmesi lazımÖdemeyi yaptığım karttaki numaraya geldi
Tamam o gelmedi işte başka numaraya gittiHocam gaminggentrden siparişiniz hazırlanmaya başladı diye sms ve mail gelmesi lazım
Bana gelmedi buHocam gaminggentrden siparişiniz hazırlanmaya başladı diye sms ve mail gelmesi lazım