Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Agaalr ben sipariş ettim de biliyorsunuzdur bı kutu hastalığı var bizde sistem parçalarının kutusunda gönderirlermi sizce
İtopyadan almıştım daha öncesinde bu sitede de aynısı yapar diye düşünüyorum kasa hazır oluyor ekran kartı ayrı kutusunda oluyor kargoda sorun olmasın diye bütün ürünlerin kutuları geliyor ama boş olarak geliyor.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Mesh kasa bitmeseydi iyiymiş. 10 numara sistem bu arada.

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
bende camli kasadan aldim. Umarim sicaklik konusunda sorun yasamayiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
şimdide mesh kasayla cam kasa kıyaslaması başladı ben bu işi sevmiyorum işte aynı fiyattan birisi mesh alırken öbürü cam alıyor eşit olmuyor bence bu stoku kesmek daha mantıklı ama onlarda haklı para kazanıyorlar sonuçta ne desem boş muadil almak istemeyenlerden biri de benim

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
stoklar tamamen bitti galiba. Alamayan kaldi mi forumda

Kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Bu arada atmazsam olmaz @Abdullah Hacıgül hocam uzun zamandır takip ediyorum kendime sayende çok güzel ekipmanlar topladım sistem olarak o dönemde senin elinden istediğim gibi bir sistem olmadığı için vok friday almıştım bu sistemide kardeşime aldık senden kendime olmasa da sistem almak nasip oldu çok teşekkürler. 🙏

Ekler

• Screenshot_2022-07-15-23-09-38-192_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-15-23-09-38-192_com.android.chrome.jpg
    338 KB · Hit: 64

Kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Bu arada atmazsam olmaz @Abdullah Hacıgül hocam uzun zamandır takip ediyorum kendime sayende çok güzel ekipmanlar topladım sistem olarak o dönemde senin elinden istediğim gibi bir sistem olmadığı için vok friday almıştım bu sistemide kardeşime aldık senden kendime olmasa da sistem almak nasip oldu çok teşekkürler. 🙏
(Sistem 18.00 civarlarında alınmıştır)

Top Bottom