Ho intelmi aldiniz amd mi bende camlı kasadan aldimbende camli kasadan aldim. Umarim sicaklik konusunda sorun yasamayiz
Ho intelmi aldiniz amd mi bende camlı kasadan aldimbende camli kasadan aldim. Umarim sicaklik konusunda sorun yasamayiz
ben malesefstoklar tamamen bitti galiba. Alamayan kaldi mi forumda
bu saate zor bence paketlemeler falan rahatlasın anca açarlar yarın belki gece bi süpriz yapabilirlerben alamadı, hala bekliyorum bi ihtimal stok yenilenir diye.
maks 12 satılır ağa bence abartmamak lazımeee şimdi biz bunu 2. elde 14k ya alabilecek miyiz asıl soru bu
11 den fazlaya satılmaz.maks 12 satılır ağa bence abartmamak lazım
intel aldim ben ama iade edebilirim kasa kaynakli kafami cok karistirdi forumdakilerHo intelmi aldiniz amd mi bende camlı kasadan aldim
Kasa değişmiş mi kiintel aldim ben ama iade edebilirim kasa kaynakli kafami cok karistirdi forumdakiler
Son stoklarda kasa mesh degil. cam kasa bide arkada egzos fani yokKasa değişmiş mi ki
8 9 derece fark eder diyolar soguma olarak aslinda gercekten firmanin bunu duzeltmesi lazim ellerinde ayni fiyatta mesh kasa illaki vardir resmen haksizlik.oldu bize ayni fiyata mesh olmayanı almış oldukintel aldim ben ama iade edebilirim kasa kaynakli kafami cok karistirdi forumdakiler
Egzos fanı gelir diyolar egzos fansiz yolliyamazlarSon stoklarda kasa mesh degil. cam kasa bide arkada egzos fani yok