girip baksan anlarsın ikisi de stok 0valla ben hem kendime hem 2 kişiye daha aldım nasıl alamıyorsunuz anlamadım
girip baksan anlarsın ikisi de stok 0valla ben hem kendime hem 2 kişiye daha aldım nasıl alamıyorsunuz anlamadım
son 2 sistemi stok 0 ken aldım ben de anlık stok yenileniyor ve eminim ki istesem 2-3 tane daha alırdım orda çünkü rahat bi 5-10dk stokta durdu sistemgirip baksan anlarsın ikisi de stok 0
son 2 sistemi stok 0 ken aldım ben de anlık stok yenileniyor ve eminim ki istesem 2-3 tane daha alırdım orda çünkü rahat bi 5-10dk stokta durdu sistemse
sepete bile eklenmiyor ki amason 2 sistemi stok 0 ken aldım ben de anlık stok yenileniyor ve eminim ki istesem 2-3 tane daha alırdım orda çünkü rahat bi 5-10dk stokta durdu sistem
AMD bir tık daha öne geçiyor bazı oyunlardaikisininde stoğu bitmiş alanlara hayırlı olsun, i3 12100f stok haliyle r5 5500'ün önünde performans veriyordu ben olsam burda inteli tercih ederdim.
bende öyle yaptım 5 bin 5 bin at fast yap eft iptal et 10 tl fazla ödeBen yeni sipariş oluşturdum havale eft yaptım ama pazartesi para gidecekmiş ne yapmalıyım sorun olurmu
Eft nasıl iptal oluyorbende öyle yaptım 5 bin 5 bin at fast yap eft iptal et 10 TL fazla öde
Bir de kabul oldumu iksinin de açıklamasına sipariş kodunu mu yazacazbende öyle yaptım 5 bin 5 bin at fast yap eft iptal et 10 TL fazla öde
evet iptal oluyor mobil şubeye gir bak oraya bide gaming gen hemen onaylamaz ilk iş gününde muhasebe tarafından onaylanıyorEft nasıl iptal oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kabul oldumu iksinin de açıklamasına sipariş kodunu mu yazacaz
O zaman iptale gerek yok zaten muhasebe görene kadar para giderevet iptal oluyor mobil şubeye gir bak oraya bide gaming gen hemen onaylamaz ilk iş gününde muhasebe tarafından onaylanıyor
giderde yarın onaylarlar belki diye fast yaptım benO zaman iptale gerek yok zaten muhasebe görene kadar para gider