Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

exlove

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Selahaddin
900 tane ürün satıldı elbet içlerinde sorunlu olan olacaktır sonuçta teknolojik alet ve alanların çoğuda siteden olduğu için sürekli sorunlu görünüyor ama 900 tanede 10 tane çok çok düşük bir ihtimal yani merak etmeyin sadece geldiği zaman kutunun sağında solunda vuruk ezik varsa tutanak tutturun yeter

AsesuyNo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha AYDIN
Yarın sistem elime ulaşacak inşallah. Beni de biraz korku sardı. Hasarlı gelir mi, parçalarda arıza var mıdır veya sistem sağlamsa driver ve bios güncelleme konularında tedirginim.

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt

Emirza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir Mirza Tunç
Hayır gayet basit. Gaming.gen.tr zaten size ekran kartı nasıl takılır adlı bir video atıyor e-mail'inize. Açıklayıcı bir video. Zaten demirleri sökük geliyor siz anakar yuvasındaki kulakçıkları açıp tık diye oturtuyorsunuz ve kendini kilitliyor. Sonra da takılması gereken güç kablosunu bağlıyorsunuz. Bitti gitti.
teşekkürler hocam

efeaks0y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Aksoy
Acaba bilgisayari alıp da hiçbir sorun yaşamayan biri var mı ? Genelde okuduğum mesajların çoğunda sistemden bazı problemlerin olduğunu söylüyorlar .

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Acaba bilgisayari alıp da hiçbir sorun yaşamayan biri var mı ? Genelde okuduğum mesajların çoğunda sistemden bazı problemlerin olduğunu söylüyorlar .
Bazilari hic anlamadigi icin , icin rahat olsun birsey olmaz

mrty1988

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Yoğun
Selam arkadaşlar. Bende sistem ilk çıktığı zamanlarda alanlardanım kargo mesai saati bitimine yakın gelmiş, eşim çocukla uğraşırken kapıyı açmaya yetişememiş kargocuda kutuları kapıya bırakmış. Kargonun durumu şu şekilde yorum sizin bu kutunun başına ne gelmiş olabilir?
gamingentr.jpg

Üstteki kutunun durumuna asabım bozuldu kargolarda dönen olayları da duydukça yorum yapamıyorum. Neyse video çekerekten kutuları açtım Allah'tan fiziksel bir sıkıntısı yoktu. Kasayı kurdum sorunsuz kullandım dün akşamda. Kesinlikle kutunuzu kontrol edin kapıya bıraktık siz gelin alın gibi şeyler derse bırakmasın siz gözünüzle görüp teslim alın. İyi günler.

Top Bottom