Cidden şaka gibi ya okurken güldüm böyle bi rezillik olamaz2 karton gelmesi lazımken kurye 1 karton getirdi. Aradım diğer kartonun şuan nerede olduğunu bilmiyorlar akşam saat 5 de onları aramamı istediler. Yurtiçi kargo rezilliği şaşırtmıyor
Benim verilmedi sordugumda 1 günlük gecikmeden dolayı aksadıgını bugün için kargoya verileceğinin planlandığını söylediler umarım yarında aynı mesajı yazmazlarHala paketlenmedi ya, sordum destege bugun çıkış yapılacak dedi. Sizde de kargoya verilmeyen var mi?
Dün sorduğumda bana da yarın verilecek dediler. Bugün öğleye doğru verilmiş kargoya.Benim verilmedi sordugumda 1 günlük gecikmeden dolayı aksadıgını bugün için kargoya verileceğinin planlandığını söylediler umarım yarında aynı mesajı yazmazlar
Fakat egzoz fanı rgb değil bilginiz olsun.Arkadaşlar intel ve camlı kasayı aldım, kargo elime ulaştı. Camlı kasaya egzoz fanı takıp yollamışlar bilginiz olsun.
en olsam direk iade ederim. ince hesaptan mouse pad aldım evde değildim yurtiçi kargo ne aradı nede mesaj geldi mallar komşuya bırakmış gıcık olduğum kişilere direk iade ettim bide pc alsam eksik gelse o kargo firmasını şubesine gider iade eder bide ordakileri azarlarım zaten adam akıllı iş yaptıkalrı yok2 karton gelmesi lazımken kurye 1 karton getirdi. Aradım diğer kartonun şuan nerede olduğunu bilmiyorlar akşam saat 5 de onları aramamı istediler. Yurtiçi kargo rezilliği şaşırtmıyor
içinde kurulu biosu güncelleyiip gönderiyorlar diye biliyorumMerhabalar
DA GT2 dağıtımda şu an elime ulaştığında kendi ssd mi takıp hazır win 10'umu kullansam ve sadece anakart biosunu güncellesem kafi midir? Yoksa win 11 mi kullanmalıyım
Bende cam kasa aldım aradığım da olmayacak dediler az önce aldım egzoz fanı vardı.Hocam cam kasa arkasina fan geliyor kesin diymi boşuna fan almayayim