Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

AsesuyNo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha AYDIN
Arkadaşlar intel ve camlı kasayı aldım, kargo elime ulaştı. Camlı kasaya egzoz fanı takıp yollamışlar bilginiz olsun.

Ekler

• IMG_20220721_120545.jpg
    IMG_20220721_120545.jpg
    1.8 MB · Hit: 108
  • IMG-20220721-WA0001.jpeg
    IMG-20220721-WA0001.jpeg
    1.2 MB · Hit: 107
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Akın
Hala paketlenmedi ya, sordum destege bugun çıkış yapılacak dedi. Sizde de kargoya verilmeyen var mi?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
2 karton gelmesi lazımken kurye 1 karton getirdi. Aradım diğer kartonun şuan nerede olduğunu bilmiyorlar akşam saat 5 de onları aramamı istediler. Yurtiçi kargo rezilliği şaşırtmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Hala paketlenmedi ya, sordum destege bugun çıkış yapılacak dedi. Sizde de kargoya verilmeyen var mi?
Benim verilmedi sordugumda 1 günlük gecikmeden dolayı aksadıgını bugün için kargoya verileceğinin planlandığını söylediler umarım yarında aynı mesajı yazmazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet Vural
Benim verilmedi sordugumda 1 günlük gecikmeden dolayı aksadıgını bugün için kargoya verileceğinin planlandığını söylediler umarım yarında aynı mesajı yazmazlar
Dün sorduğumda bana da yarın verilecek dediler. Bugün öğleye doğru verilmiş kargoya.

AsesuyNo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha AYDIN
Arkadaşlar kasa kurulumunu yapıyorum şu anda fakat ethernet kablosuyka bağlayamadım bi sıkıntı çıktı interneti görmüyor. İnternetsiz kurulum yapmalı mıyım sizce yoksa interneti bağladığım zaman mı kurulum yapmalıyım? Bilgisayarı açmış bulundum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar intel ve camlı kasayı aldım, kargo elime ulaştı. Camlı kasaya egzoz fanı takıp yollamışlar bilginiz olsun.
Fakat egzoz fanı rgb değil bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Gencayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gencay Çelik
İçinden ekran kartı, ssd, ram, anakart, işlemci kutuları çıktı fakat psu ve kasanın kutuları çıkmadı normal midir acaba?

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Şimdi mesaj geldi nihayet kargoya verilmiş sağlam gelir umarım

Cihangir

80+ Gold
b
2 karton gelmesi lazımken kurye 1 karton getirdi. Aradım diğer kartonun şuan nerede olduğunu bilmiyorlar akşam saat 5 de onları aramamı istediler. Yurtiçi kargo rezilliği şaşırtmıyor
en olsam direk iade ederim. ince hesaptan mouse pad aldım evde değildim yurtiçi kargo ne aradı nede mesaj geldi mallar komşuya bırakmış gıcık olduğum kişilere direk iade ettim bide pc alsam eksik gelse o kargo firmasını şubesine gider iade eder bide ordakileri azarlarım zaten adam akıllı iş yaptıkalrı yok

Alpersf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Onur
Hocam cam kasa arkasina fan geliyor kesin diymi boşuna fan almayayim

sadat61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Merhabalar
DA GT2 dağıtımda şu an elime ulaştığında kendi ssd mi takıp hazır win 10'umu kullansam ve sadece anakart biosunu güncellesem kafi midir? Yoksa win 11 mi kullanmalıyım
içinde kurulu biosu güncelleyiip gönderiyorlar diye biliyorum

Top Bottom