Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
b

en olsam direk iade ederim. ince hesaptan mouse pad aldım evde değildim yurtiçi kargo ne aradı nede mesaj geldi mallar komşuya bırakmış gıcık olduğum kişilere direk iade ettim bide pc alsam eksik gelse o kargo firmasını şubesine gider iade eder bide ordakileri azarlarım zaten adam akıllı iş yaptıkalrı yok
Al sat olduğu için alıcısı var ve parayı ödedi. Akşam bir sonuca bağlanmasa giderim şikayet bile ederim

efeaks0y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Aksoy
Şuanda kargoya verilmeyen var mı ben dahil çünkü çok fazla yazdım ama sadece bugün kargoya verilecek diyorlar.Dün de yazdım dün de kargoya verilecek bugün dediler ama verilmedi .

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Akın
Şuanda kargoya verilmeyen var mı ben dahil çünkü çok fazla yazdım ama sadece bugün kargoya verilecek diyorlar.Dün de yazdım dün de kargoya verilecek bugün dediler ama verilmedi .
Ben sabah yazmistim bugun kargoya verilcek dendi, saat 2 de verilmis kargoya.

caddexxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre
Arkadaşlar kasa geldi monitör ekran kartsız çalıştırıyım mı forumda öyle bir şeyler konuşulmuştu şuan ne yapmayalım bi kısa özet geçerseniz çok memnun kalırım

efeaks0y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Aksoy
Abi anlamıyorum gaming.gen.tr nin çalışma modelini adamlar dün dediki kesin olarak kargoya verilecek gelmedi eyw dedim yarım gelir bugün sordum bugünde kesin gelir dediler ama ses seda yok anlamıyorum nasıl çalışma modeli egerki 1, 2 gün geç gelecekse söyleyin abi geç gelecek diye Allah allah. Bide sohbet den yazıyorum adam direk cevap verip sohbet i kapatıyor böyle bir şey olabilir mi ya

fraiser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Böyle bir rezillik olamaz 6 gün oldu sipariş edeli bugünde dahil 4 gün oldu bir sistem hala nasıl kargoya verilmez anlamış değilim paramızla terbiye oluyoruz resmen….
Varmı başka kargoya verilmeyen siparişi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Böyle bir rezillik olamaz 6 gün oldu sipariş edeli bugünde dahil 4 gün oldu bir sistem hala nasıl kargoya verilmez anlamış değilim paramızla terbiye oluyoruz resmen….
Varmı başka kargoya verilmeyen siparişi?
Toplama bilgisayar alıyorsunuz çok normal bir süre

Top Bottom