Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Alabilecek miyiz bakalım.
10 dk da bir 20 stok gelecek
Harbi ha bi çıkmadı ki 1650/1660 SUPER PC. Bi ara çıkmıştı da "bi ara" sadece. 1 kere çıktı mining zamanı bir daha da çıkmadı.sistem iyi ama hep üst segment geliyor...
Hocam R5 3600 ile X570 anakart aldım. Bir tek işlemciyi değiştim. İntel'e teşekkürler 5600X sahibi yaptı beniİyi ürün yapar iyi indirim desteği verir kullanırım i3 9100F ciler nerede? 1 yıl zor idare edecek sistemler kurmuyorum.
Niye lan soramaz mıyım allah allaO sistem darboğaz yapıyor la karşılaştırılır mı manyak mısınız
Eşit: Harleymiş şaşırmadım
ben zaten şu dönemde alamam imzadaki sitemi alalı 1 ay oldu ama diğer arkadaşlar için iyi olurHarbi ha bi çıkmadı ki 1650/1660 SUPER PC. Bi ara çıkmıştı da "bi ara" sadece. 1 kere çıktı mining zamanı bir daha da çıkmadı.
Böyle bir soru nasıl sorarsın parçalar belli fiyat belli buna karar veremiyorsan bilgisayar alma paranı sakla düşün sonra karar ver.
bittistokta şuan kapın
Lan çocuk. Karşılaştırma yapmakta mı suç. Ben burada PC karşılaştırmayacam da ne yapıcam? Bu soruları sormak için buradayız sonuçta.Böyle bir soru nasıl sorarsın parçalar belli fiyat belli buna karar veremiyorsan bilgisayar alma.