Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
sorun yok kargoya verılmış hocam bundan sonra gecıkme sırketle alakalıdır yanı bılgısayarın adamların elınden cıkmıs parasını almıslar o pc artık senın pc olarak yuklenmıs kamyona :D kafan rahat olsun
Eyvallah kanka hayırlı olsun alan herkese alamayanlar da alabilir umarım ihtiyacı olanlara gitsin sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçenki sistemde post atmıştı 4 saatde bitti diye bu sisteme daha öyle bişey olmadı bide dün 100 tane satıldı bence bugünde var
Şu tarz bir şey olmuş olabilir 300 stokla cıkan sistem cumartesi günü 150-200 adet satılıp stoğu kapatılmıştır kalan stoklar ve iade edilen sistemlerin toplamı ara ara stoğa koyuluyordur (fikrimce)

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Ben telefondan itopya ya girince ana sayfada alt kısımda duruyor stok yokken gelince en başa cikiyor sistem. Bence daha stok gelecek gelmeyecek olsa ana sayfadan da kaldırırlardı. Alamayanlar pusuda beklesin tekrardan gelir stoga bence. Bu arada benimde kargoda çağrı sonucu alındı yaziyo durumda cumaya kadar gelir diye düşünüyorum

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Eyvallah kanka hayırlı olsun alan herkese alamayanlar da alabilir umarım ihtiyacı olanlara gitsin sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu tarz bir şey olmuş olabilir 300 stokla cıkan sistem cumartesi günü 150-200 adet satılıp stoğu kapatılmıştır kalan stoklar ve iade edilen sistemlerin toplamı ara ara stoğa koyuluyordur (fikrimce)
Olabilir, umarım bu akşam stoğa girer. Direkt alacağım.

heyzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
HACI HASAN TOPKAFA
Ben telefondan itopya ya girince ana sayfada alt kısımda duruyor stok yokken gelince en başa cikiyor sistem. Bence daha stok gelecek gelmeyecek olsa ana sayfadan da kaldırırlardı. Alamayanlar pusuda beklesin tekrardan gelir stoga bence. Bu arada benimde kargoda çağrı sonucu alındı yaziyo durumda cumaya kadar gelir diye düşünüyorum
aynen öyle fiyattada bi değişiklik yok

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Aynen, bende de duruyor. Bilgisayarda da duruyor bende.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
evet cuma gelecek büyük ihtimalle eğer cuma gelmez ise pazartesi gelir hadi salı olsun hadi kıyak gectim carsamba olsun :unsure: 🤣

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Su almaya giderken 2 kere düşünün :D

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Bence bazı donanımlar değişmiş olarak farklı şekillerde tekrar stoklarla girebilir.

Top Bottom