emir1903
80+
Eyvallah sağolasınEvet. En üstteki son sürümü indireceksiniz.
Eyvallah sağolasınEvet. En üstteki son sürümü indireceksiniz.
Hocam her gün aynı şeyi diyorsunuz. "Bugün gelmezse bir daha gelmez bence." demiştim "Bence de" dediniz. Şimdi de yarın gelme ihtimali var diyorsunuz. O açıdan bakarsak sistem kaldırılana kadar gelme ihtimali var, almayayım mı?Yıllarca beklemişsin. 1 gün mü bekleyemiyorsun.
Knk etherum düşmüş 1000 tl altı da gelebilirYok yok yararlı oldu sagolasin
Büyük ihtimal haftasonu gelmezse gelmez. Yıllarca bekleyen 1 değil hadi senin için 2 olsun?Hocam her gün aynı şeyi diyorsunuz. "Bugün gelmezse bir daha gelmez bence." demiştim "Bence de" dediniz. Şimdi de yarın gelme ihtimali var diyorsunuz. O açıdan bakarsak sistem kaldırılana kadar gelme ihtimali var, almayayım mı?
2667 deydiRamler normalde kaç MHz deydi
@Selman Karaa knk sence olur muSnowman m200 soğutucu düşünüyorum donanım arşivi videosunda 74 derece oluyor voltaj düşürmeye gerek var mı ryzen 5 3600 için
Snowman yeterli değil oc içinSnowman m200 soğutucu düşünüyorum donanım arşivi videosunda 74 derece oluyor voltaj düşürmeye gerek var mı ryzen 5 3600 için
Oc yapmıcam zatne knk normal hakkime yeter mi stok fanda 90derece oluyor çünküSnowman yeterli değil oc için
Abdullah abi test yaptı ve daha iyi snowman.Oc yapmıcam zatne knk normal hakkime yeter mi stok fanda 90derece oluyor çünkü
Hayır tavsiye etmem, iyi soğutmadığı söyleniliyor.arkadaşlar bu sistem için aşağıda linkte ki soğutucuyu tavsiye eder misiniz ?
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com