Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Konuyla alakası yok ama kusura bakmazsanız bir şey sormak istiyorum. Bu pc ile sadece yaklaşık 1-1.5 ay mining (sonrasinda hic yapilmayacak) yaptiktan sonra oyun performansi düşer mi. Nasil olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Konuyla alakası yok ama kusura bakmazsanız bir şey sormak istiyorum. Bu pc ile sadece yaklaşık 1-1.5 ay mining (sonrasinda hic yapilmayacak) yaptiktan sonra oyun performansi düşer mi. Nasil olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Knk Nejdet delioğlu bununla ilgili videosu var YouTube a mining sonrası ekran kartı oyun performansı yaz sanırsam oyun performansı düşmüyordu bir kaç fps belki

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
Knk Nejdet delioğlu bununla ilgili videosu var YouTube a mining sonrası ekran kartı oyun performansı yaz sanırsam oyun performansı düşmüyordu bir kaç fps belki
Askerdeyim pc yi enistemlere gönderdim. O yapayım diyor. Zamaninda cok destek oldu ayıp olmasın diye pek bisey demiyorum. Internette biraz baktım kartın ömrünü kisaltir gibi seyler yazıyodu. O yuzden sormak istedim. Bakayım bir onada teşekkür ederim

tolgavurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
tolga
Askerdeyim pc yi enistemlere gönderdim. O yapayım diyor. Zamaninda cok destek oldu ayıp olmasın diye pek bisey demiyorum. Internette biraz baktım kartın ömrünü kisaltir gibi seyler yazıyodu. O yuzden sormak istedim. Bakayım bir onada teşekkür ederim
adam gibi yaparsa olmaz bisey

Ratorest

80+ Silver
Anlat ekran karının ömrü kısalıyor falan de

Halim7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Halim Karagül
adam gibi yaparsa olmaz bisey
Okuduğum kadarıyla kartin sıcaklığı cok yüksek olmadığı sürece aşırı bir zararı yokmuş. Ama bende cok hakim degilim zaten olaya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlat ekran karının ömrü kısalıyor falan de
Bende çok bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalıştım. Fakat cok iyiligi dokundu. Bana iyiligi dokunan insanlarada pek hayır diyemiyorum :)

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Okuduğum kadarıyla kartin sıcaklığı cok yüksek olmadığı sürece aşırı bir zararı yokmuş. Ama bende cok hakim degilim zaten olaya :)

Bende çok bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalıştım. Fakat cok iyiligi dokundu. Bana iyiligi dokunan insanlarada pek hayır diyemiyorum :)
Knk pek yardımcı olamadık kusura bakma ama miningden aylık minimum 1000 tl kazanırsın arkadaşımda rx580 vardı etherum zirvedeyken 2000 tl kazanıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuzhan Nadir Yılmaz
Hocam bide Cs valo gibi oyunlar oynuyorum 144hz yeterli midir 240 a gerek var mı

Hocam monitör ne tam olarak
çift monitörüm var hocam biri Asus ROG Strix XG248Q diğeride Monster Aryond A32 V1.1 biri 1k 240hz biride 2k 165 hz

Top Bottom