okadar güzel bir sistem 1 2 saate biter diye düşünüyordum benYahu daha video yükleneli 1 gün oldu olmadı almayı planlıyodum stokta bitmiş yakın zamanda geri gelir mi stoklara ?
Yahu daha video yükleneli 1 gün oldu olmadı almayı planlıyodum stokta bitmiş yakın zamanda geri gelir mi stoklara ?
Sistem güzel fakat çok abartılıyor. O paraya ona benzer bir sistem toplanabilir.okadar güzel bir sistem 1 2 saate biter diye düşünüyordum ben
videoda abdullah abi söyledi bir bilgi yok diyeYahu daha video yükleneli 1 gün oldu olmadı almayı planlıyodum stokta bitmiş yakın zamanda geri gelir mi stoklara ?
dolar 6.40 ken mi lütfen toplayın çok merak ediyorumSistem güzel fakat çok abartılıyor. O paraya ona benzer bir sistem toplanabilir.
millet 5000 TL'ye rx 590 r5 2600lü pcler diziyorSistem güzel fakat çok abartılıyor. O paraya ona benzer bir sistem toplanabilir.
o zaman ....... kardeşim birtane toplayıp buraya atarmısın aynısndan bizde alalımSistem güzel fakat çok abartılıyor. O paraya ona benzer bir sistem toplanabilir.