4999sizce fiyat bandı ne olur
Bu piyasada Zorben 3.5k olur diye düşünüyorum
Sistemde 2700x var sanırım 3.5 k çok zor. Sanırım 5k ya 2700x + 1660super pc gelir.ben 3.5k olur diye düşünüyorum
5k olmaz ya zaten en son çıkarttıkları 5k civarıydı rtx2060 vardı. Ya son çıkardığı sistemin bi tık yüksek özelliklisini ve fiyat olarakta bi tık fazlasını sunacak. Ya da çok düşük fiyatta kampanyalı bir sistem sunacak başka türlü diğer sistemlerden bi farkı olmayacak.Sistemde 2700x var sanırım 3.5 k çok zor. Sanırım 5k ya 2700x + 1660super pc gelir.
Diğer sistemden farkı stok sayısı olur umarım.5k olmaz ya zaten en son çıkarttıkları 5k civarıydı rtx2060 vardı. Ya son çıkardığı sistemin bi tık yüksek özelliklisini ve fiyat olarakta bi tık fazlasını sunacak. Ya da çok düşük fiyatta kampanyalı bir sistem sunacak başka türlü diğer sistemlerden bi farkı olmayacak.
İnşallah 4000 TL yi geçmez.5k olmaz ya zaten en son çıkarttıkları 5k civarıydı rtx2060 vardı. Ya son çıkardığı sistemin bi tık yüksek özelliklisini ve fiyat olarakta bi tık fazlasını sunacak. Ya da çok düşük fiyatta kampanyalı bir sistem sunacak başka türlü diğer sistemlerden bi farkı olmayacak.