Tek Sorun Yaşayan AMD Değilmiş.456.71 Güncellemesinden sonra özellikle Fortnite'ta çok fazla drop girmeye başladı, normal mi?
Normal değil. Eski drıverı yükleyin.456.71 Güncellemesinden sonra özellikle Fortnite'ta çok fazla drop girmeye başladı, normal mi?
Zaten döneceğim de driver'dan kaynaklı mı, sorunlu mu onu öğrenmek için sordumNormal değil. Eski drıverı yükleyin.
Aga şunu fark ettim, nasıl eski driver'a döneceğimi bilmiyorum şimdiye kadar hiç gerekmemiştiNormal değil. Eski drıverı yükleyin.
İnternet sitesine girin. Oradan eski sürücü seçip indirin.Aga şunu fark ettim, nasıl eski driver'a döneceğimi bilmiyorum şimdiye kadar hiç gerekmemişti
Aga sıkıntı bendeymiş. Driver güncelleyince oyunun grafiklerine oto ayar çekip full ultra yapmış, bunu 2 saat sonra fark ettimNvidia'nın son driverlarında sıkıntı var
La yok ya driver güncelleyince otomatik destansıya çekmiş onu çok sonra fark ettimDostum sorunun driverdan olduğunu sanmıyorum.
Direk fortnite sorunlu bende de fps drop yapıyordu bir kaç hafta önce zaten sildim.
Ben de o civar ayarlarda oynuyordum low orta karışık görüş uzaklığı uzak kenar yumuşatma yüksek 150 civarı alıyordum.La yok ya driver güncelleyince otomatik destansıya çekmiş onu çok sonra fark ettimfull orta/ destansı görüş uzaklığında 150'nin altına düşmüyor çok şükür. Full destansıda da drop girmese 120 fps alıyorum