Yeni ekran kartı 2.el

yusufkay

80+
Reaksiyon skoru
35
2.el ekran kartı alacam i5 2400 işlemci monitör 900p en uygun ekran kartı hangisini alayım (aklımda rx 570 4gb var 2k fiyat)

8GB li olandan denk getir bu fiyata. Darboğaz yapacağını söylememize gerek yoktur heralde.

8GB li olandan denk getir bu fiyata. Darboğaz yapacağını söylememize gerek yoktur heralde.
8 gb ile çok performans farkı yok ama 8 gb olanlar miningde kullanıldığı için güven olmaz ondan 4gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide 400w asus vento atx 400a psu yeter mi

8 gb ile çok performans farkı yok ama 8 gb olanlar miningde kullanıldığı için güven olmaz ondan 4gb

bide 400w asus vento atx 400a psu yeter mi
Seni oyun performansinda yeterli tutuyorsa rx570 4gb alabilirsin

8 gb rx 570 miningsiz bulmak çok zor ondan 4gb de yeterli olur neden olmasın güç kaynağı sorun çıkarmaz değil mi
400w yeterli olur, 8gb ağır miningli 50 tane ilan varsa 40 tanesi miningli karttir, haklı olarak 4gb iyi olur, ha tabii ki ilereyen zamanda sistemini komple yenilemen güzel olur, 3 seneye valorant bile kaldırmaz hale gelir 🙂

400w yeterli olur, 8gb ağır miningli 50 tane ilan varsa 40 tanesi miningli karttir, haklı olarak 4gb iyi olur, ha tabii ki ilereyen zamanda sistemini komple yenilemen güzel olur, 3 seneye valorant bile kaldırmaz hale gelir 🙂
sistemi güzel monitörle takas edip güzel sistem kuracam

miningsiz 4gb bulmakta çok zor
yanlışınız var mining için en az 6 gb lazım

işlemciden dolayı kaldırmaz yoksa rx 570 in daha bi 6 7 yıl gideri var ben hd 6870 kullanıyordum valorantı gta 5 falan güzel oynatıyordu elektrikler gitti geldi bozuldu yoksa oda güzel karttı

miningsiz 4gb bulmakta çok zor
Hocam 4gb'i miningde aşırı yüklemede patlatıyor kartı, bizzat etherum kastım rx580 8gb ile, sonra rx570 4gb ekledim 2 haftada kart kendi kendini yaktı

sistemi güzel monitörle takas edip güzel sistem kuracam

yanlışınız var mining için en az 6 gb lazım

işlemciden dolayı kaldırmaz yoksa rx 570 in daha bi 6 7 yıl gideri var ben hd 6870 kullanıyordum valorantı gta 5 falan güzel oynatıyordu elektrikler gitti geldi bozuldu yoksa oda güzel karttı
Evet işlemciye lafım var, rx580-rx570 uzun ömürlü

Hocam 4gb'i miningde aşırı yüklemede patlatıyor kartı, bizzat etherum kastım rx580 8gb ile, sonra rx570 4gb ekledim 2 haftada kart kendi kendini yaktı
şans işidir hocam o

2020 sonuna kadar eşşek gibi ethereum kastı bu kartlar dag dosyası 4gb'i geçince de başka coinlere geçtiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri