önceki driver ı sildin mi silmediysen ddu kur önceki kartın driverini sil.Ekran kartı drıverini 2veya 3 gün önce yükledim Ekran kartım gigabayte rtx 2060 Yükledikten sonra 2-3 gündür mavi ekran alıyorum valorant çöküyor bugün başka bir oyundayken siyah ekran kalıp sinyal yok dedi neden olabilir
B450M S2H gigabayteAnakartın nedir?
DDU nedir hocam kasıtlı bir şey silmedim ama kendisi silmiş olabilirönceki driver ı sildin mi silmediysen ddu kur önceki kartın driverini sil.
driveri kendisi silmez bilgisayar ddu ile silmen lazım yoksa driver çakışması olabilri ve mavi ekran yersin. anakartla pek bir alakası yok durumun yani.B450M S2H gigabayte
DDU nedir hocam kasıtlı bir şey silmedim ama kendisi silmiş olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi önceki sürüme çevirdim
Herhangi bir silme işlemi yapmadım daha öncede bir çok kez güncelleme işlemi yaptım ilk defa başıma geliyor + bir etken olarak da arkadaşımda da aynı ekran kartı var aynı sorun onda da olmaya başlamış driver odaklı olduğunu düşündüm o yüzden eski sürücüye güncelledim şuan yeni güncelleme var diye uyarı veriyor geforce expreriencedriveri kendisi silmez bilgisayar ddu ile silmen lazım yoksa driver çakışması olabilri ve mavi ekran yersin. anakartla pek bir alakası yok durumun yani.
466.63 ise bende o sıkıntılardan muzdariptim. Lakin sabah DDU ile sürücüyü silip eski versiyona döndüm ve sorunlarım çözüldü.Ekran kartı drıverini 2veya 3 gün önce yükledim Ekran kartım gigabayte rtx 2060 Yükledikten sonra 2-3 gündür mavi ekran alıyorum valorant çöküyor bugün başka bir oyundayken siyah ekran kalıp sinyal yok dedi neden olabilir
dediğim gibi eskisini silmen lazım ddu yükle linkini atayım. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.htmlHerhangi bir silme işlemi yapmadım daha öncede bir çok kez güncelleme işlemi yaptım ilk defa başıma geliyor + bir etken olarak da arkadaşımda da aynı ekran kartı var aynı sorun onda da olmaya başlamış driver odaklı olduğunu düşündüm o yüzden eski sürücüye güncelledim şuan yeni güncelleme var diye uyarı veriyor geforce exprerience
466.63 ise bende o sıkıntılardan muzdariptim. Lakin sabah DDU ile sürücüyü silip eski versiyona döndüm ve sorunlarım çözüldü.
Tamamdır hocam teşekkürlerdediğim gibi eskisini silmen lazım ddu yükle linkini atayım. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Galiba o olması lazım466.63 ise bende o sıkıntılardan muzdariptim. Lakin sabah DDU ile sürücüyü silip eski versiyona döndüm ve sorunlarım çözüldü.
Buradan DDU'yu indirin. Sonra Windows + R tuşuna basın ve msconfig yazın. "Önyükleme" bölümüne gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini açın ve "en az" deyin. Ardından" sistemi yeniden başlat"ı seçin ve güvenli modda sistemin açılmasını bekleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeniden başlat"ı seçin. Kurulum bittikten sonra" msconfig"e tekrar gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini kaldırıp sistemi yeniden başlatın. Ardından NVIDIA'nın sitesinden 466.43'ü indirin.Tamamdır hocam teşekkürler
Galiba o olması lazım
Bence güncelleyin. Ama sizin kartınız nasıl tepki verir bilemiyorum. Sıkıntı çıkarsa DDU ile kaldırırsınız.Ben her zaman 15-20 gün sonradan güncellerim ekran kartımı, sence güncellemeli miyim?
466.63 sorunluymuş galiba. DDU ile silin, 466.77 veya bir önceki sürüm oaln 466.47'yi indirin.
Şimdi yapıcamBuradan DDU'yu indirin. Sonra Windows + R tuşuna basın ve msconfig yazın. "Önyükleme" bölümüne gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini açın ve "en az" deyin. Ardından" sistemi yeniden başlat"ı seçin ve güvenli modda sistemin açılmasını bekleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeniden başlat"ı seçin. Kurulum bittikten sonra" msconfig"e tekrar gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini kaldırıp sistemi yeniden başlatın. Ardından NVIDIA'nın sitesinden 466.43'ü indirin.
Bence güncelleyin. Ama sizin kartınız nasıl tepki verir bilemiyorum. Sıkıntı çıkarsa DDU ile kaldırırsınız.
dediğim gibi eskisini silmen lazım ddu yükle linkini atayım. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Hocam bir yardımcı olabilir misiniz DDU yi indiriyorum ama çalıştımıyorBuradan DDU'yu indirin. Sonra Windows + R tuşuna basın ve msconfig yazın. "Önyükleme" bölümüne gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini açın ve "en az" deyin. Ardından" sistemi yeniden başlat"ı seçin ve güvenli modda sistemin açılmasını bekleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeniden başlat"ı seçin. Kurulum bittikten sonra" msconfig"e tekrar gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini kaldırıp sistemi yeniden başlatın. Ardından NVIDIA'nın sitesinden 466.43'ü indirin.
Bence güncelleyin. Ama sizin kartınız nasıl tepki verir bilemiyorum. Sıkıntı çıkarsa DDU ile kaldırırsınız.
Dediğiniz işlemleri yaptım dediğin driveri arıyorum link atabilir misinizBuradan DDU'yu indirin. Sonra Windows + R tuşuna basın ve msconfig yazın. "Önyükleme" bölümüne gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini açın ve "en az" deyin. Ardından" sistemi yeniden başlat"ı seçin ve güvenli modda sistemin açılmasını bekleyin. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeniden başlat"ı seçin. Kurulum bittikten sonra" msconfig"e tekrar gelin ve "güvenli önyükleme"nin tikini kaldırıp sistemi yeniden başlatın. Ardından NVIDIA'nın sitesinden 466.43'ü indirin.