Neler Yeni

Yeni ekran kartı sorusu???

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Arkadaşlar soru videodan dedi değil mi? Videoda ne dediyse orada arayacaksınız yani cevabı. Sitelerde ne olduğu önemli değil. Şu modeli de var. Şu seçeneği de var değil. Mantıken videoda kaç tane var veya yok ona göre yaz gönder. Cevabı görürsünüz zaten açıkladığında 120mm fan var dediğini ben duymadım. 4 tane 140mm var dedi yani daha doğrusu 3 tane önde 1 tane arkada.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar soru videodan dedi değil mi? Videoda ne dediyse orada arayacaksınız yani cevabı. Sitelerde ne olduğu önemli değil. Şu modeli de var. Şu seçeneği de var değil. Mantıken videoda kaç tane var veya yok ona göre yaz gönder. Cevabı görürsünüz zaten açıkladığında 120mm fan var dediğini ben duymadım. 4 tane 140mm var dedi yani daha doğrusu 3 tane önde 1 tane arkada.
Bu kadar basit 👌

Twedie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ömer Yıldız
120mm yoksa neden kaç tane 120mm fan var diye sordu? Bence 120mm de var

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Açıkçası takip de ettim oradan soru geleceğini de tahmin ettim. Önceki videoda direk ürün adı tarzı sorulmuştu çünkü. Bu sefer detay veya çeldirici dikkat çeken bir yer gelebilir dedim. 120mm fan genelde çıkışta oluyor tuzak nokta burası zaten çoğu kişi düşecektir. (izlerseniz o noktada özellikle 140mm diyor) Ama instagramda arkadaş mesaj yazdı ona döneyim derken paylaşıma geç cevap yazdım. Ben alamam zaten ama gerçekten soruyu beğendim :)

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Reis sana bi tavsiyem biraz tecrübe içeren sorular sorsan olmaz mı böyle videodan ders notu gibi not çıkarıyo millet.. 25 tane kart var sonuçta :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası takip de ettim oradan soru geleceğini de tahmin ettim. Önceki videoda direk ismi tarzı sorulmuştu çünkü. Bu sefer detay veya çeldirici dikkat çeken bir yer gelebilir dedim. 120mm fan genelde çıkışta oluyor tuzak nokta burası zaten çoğu kişi düşecektir. (izlerseniz o noktada özellikle 140mm diyor) Ama instagramda arkadaş mesaj yazdı ona döneyim derken paylaşıma geç cevap yazdım. Ben alamam zaten ama gerçekten soruyu beğendim :)
ösym sorularını bu akdar analiz etsen şuan nvidia da ceo idin kardeş :ROFLMAO:

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Reis sana bi tavsiyem biraz tecrübe içeren sorular sorsan olmaz mı böyle videodan ders notu gibi not çıkarıyo millet.. 25 tane kart var sonuçta :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

ösym sorularını bu akdar analiz etsen şuan nvidia da ceo idin kardeş :ROFLMAO:
Detaycılık yapımda var :) Kazanmak kaybetmek değil de. Emek verip yapıyor o kadar. Biz de kazanmak istiyorsak emek vermeliyiz bence :) Bir de fırsat eşitliği de yaratıyor burada. Bilgi birikimi çok olan biri illa kazanmalı diye bir kural yok. Mesela bu videodan bir şey öğrenilsin diye paylaşılıyor zaten, ürün tanıtımı özellikleri vs. Bilgili biri bu videoyu izlemese bu konuda bilgisiz o an için sonuçta. Ama 12 13 yaşında biri videoyu izleyip not alsa bilgilenmiş oluyor. Diğerine karşı önde. Genel soru sorsa bu sefer diğer çocuğun hiç şansı kalmaz.

Top Bottom