Yeni ekran kartı ve işlemci aldım aldı ama görüntü gelmiyor.

Mainjured

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ben asus b 450m-k I anakart kullanıyorum ve biosu güncelledim r5 5600x taktım işlemci olarak ve yeni ekran kartı taktım işlemci sıfır ekran kartıda sıfır ayarında ikinci el bir kart. çalıştırdığımda görüntü gelmiyor ve no sinyal hatası alıyorum anakartta ışıklar yanıyor ama neyden olduğunu anlayamadım. Ekran kartım rx6700xt 309
IMG_6221.webp
IMG_6222.webp

hdmi veya dp kablosu hangisi takılıysa büyük ihtimal tam oturmuyordur.

ışık böyle ise
sorun yoktur

ışık böyle ise
sorun yoktur
Işık evet öyle ama ekran kartının fanı vs dönmüyor hatta kasanın lan girişinin orada gene aynı sarı ışık yanıyor.
Neden görüntü alamadığımı anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdmi veya dp kablosu hangisi takılıysa büyük ihtimal tam oturmuyordur.
Dp taktım monitöre falan baktım ikiside tam oturmuş halde.

ekran kartı güç kablosu çıkarıp takar mısın birde hdmi kablosu nereye takılı anakarttaki plakamı

ekran kartı güç kablosu çıkarıp takar mısın birde hdmi kablosu nereye takılı anakarttaki plakamı
Ekran kartının güç girişini çıkarıp taktım onu denedim üstüne hdmi de denedim kablo ekran kartına bağlı her şey kağıt üzerinde usulüne uygun gibi ama bişey değil demekki o nu bulamıyorum ne olabilir.

Işık evet öyle ama ekran kartının fanı vs dönmüyor hatta kasanın lan girişinin orada gene aynı sarı ışık yanıyor.
Neden görüntü alamadığımı anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dp taktım monitöre falan baktım ikiside tam oturmuş halde.
Basit görünebilir ama başıma geldi daha önce yeni anakart takınca.Kesmem gerekmişti kasayı hafif dışarıdan oturtmak için.Varsa hdmi kablosuyla da bir dene istersen.Pardon denemişsin hdmi da o zaman bilemiyorum , inşallah çözersin.

başka ekran kartı takma şansın varmı

Geri