TiryakiHasan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- hasan güneş
Arkadaşlar bir hafta önce aldığım AMD Sapphire rx 6700 pulse ekran kartını ilk gün test etmek amacıyla oyuna giriş yaptığımda 200-300 fps arası 1440p-1080 cöznürlük denemesi yaptım. Daha sonra afterburner uygulaması indirdim yanlış bir ayar yaptığımı düşünüyorum ;msı afterburner ayarları bozuldu programdaki profilimi sildim sonra programı komple sildim ve baştan yükledim afterburner'ı her actıgımda core clock 2604 de takılı kaldı kayıt 1 diye 2330 mhz yaptıgım ayara basıyorum tekrar yeni acılışta 2604mhz de kalıyor eğer programı hiç açmadan oyuna girersem ekran kartı 2604 mhz de takılı kaldığı için oyunda yırtılımalar hopörlör den oyun seslerinde bozulmalar, ekran kartında garip garip sesler cıkıyor ve ekran kartı fanım hızlanıyor. Mecbur programı acıp 2330 mhz ye cekiyorum. ve bir cok oyunda 1440p 1080p ayarlarında gidip gelince fps sabit kalıyor 90-80 50 fps gibi her oyunda farklı ama istediğim performansı alamıyorum. Amd uygulamasında fabrika ayarlarına geri dön var onu yapıyorum her şey sıfırlanıyor ekran kartı düzeliyor ama afterburner uygulamasını açsam da açmasam da bir süre sonra ekran kartına müdahale ediyor. Ayrıca oyun esnasında bir süre (1 saat gibi) sonra cok garip sesler cıkıyor ekran kartı 75 işlemci 90 dereceye dayanıyor ince elektiriksel cızırtılar başlıyor bu programı yüklediğime pişman oldum kasa kısa devre yapacak diye düşünüyorum yardımlarınız bekliyorum
Ekler
Son düzenleme: