Neler Yeni

Yeni Eve Taşınacağız Odamı Nasıl Yapabilirim

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Dostlar selam odam çocukluğumdan beri eşyalarımla aynı şimdi yeni eve taşınacağız ve kendime yeni bir oda tasarlamak istiyorum bütçe olabildiğince minimal ama şu tarz bir oda tasarlamak için olabildiğince kısarsak ne kadar tutar
IMG_1219.jpeg

Bütün elektronik eşyalarım var PS5 PC Koltuk vs sadece eşyalar ve boyadır vs lazım
+ olarak PS5 işin televizyon değilde sağlam karanlık bir alana yansıtacağımız 2000TL civarlarına güzel bir projeksiyon var mıdır acaba
Ya da önerileriniz nedir işte PC’nin baktığı duvarı siyaha boya gibi gibi vs oda o kadar küçük değil

Livaković

80+ Silver
Dostlar selam odam çocukluğumdan beri eşyalarımla aynı şimdi yeni eve taşınacağız ve kendime yeni bir oda tasarlamak istiyorum bütçe olabildiğince minimal ama şu tarz bir oda tasarlamak için olabildiğince kısarsak ne kadar tutar
Alıntıyı görüntüle
Bütün elektronik eşyalarım var PS5 PC Koltuk vs sadece eşyalar ve boyadır vs lazım
+ olarak PS5 işin televizyon değilde sağlam karanlık bir alana yansıtacağımız 2000TL civarlarına güzel bir projeksiyon var mıdır acaba
Ya da önerileriniz nedir işte PC’nin baktığı duvarı siyaha boya gibi gibi vs oda o kadar küçük değil
Hayalim beee

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah gerçekleştireceğim
Özel L masa dalan yaptırıp güzel bir ışıklandırma kurmak istiyorum ama hayırlısı bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden almalıyım eşyaları falan bunlar hakkında hiç bilgim yok

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Alıntıyı görüntüle
2bine asla projeksiyon iş yapmaz. O kalite olanları TV'lerden daha pahalı o yüzden de TV alman daha mantıklı.

Tv dahil hepsini 15k ya halledebilirsin bence.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
2bine asla projeksiyon iş yapmaz. O kalite olanları TV'lerden daha pahalı o yüzden de TV alman daha mantıklı.

Tv dahil hepsini 15k ya halledebilirsin bence.
Eşyalarla beraber mi diyorsun yatak mobilyalar masa bence çok daha fazla tutar gibi bir TV zaten ne kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
ucuza projeksiyon alma kendim 250 dolarlık bir model kullanıyorum o bile yetersiz. L masa koltuk ve tv güzel olur birde şık bir tv ünitesi.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
E ne yapalım bende işte masanin arkasına LED çekmeye çalışıyorum oda bı ayrı olsun diye adam odasini değiştiriyor odam bı ayrı olsun diye hehe neyse şaka bı yana L masa ölçülerini al git mobilyaciya uyguna hallettiir Internette zor bulursun istediğin ölçülerde madem uygun olsun istiyorsun biraz az kullanılmış 2. Ele kacicaksin he git ps5 2e. Al demiyorum ama TV yi oyuncu koltuğunu filan 2. El he yok ben sıfır istiyorum ama bütçem yetmiyo diyorsan git yakın çevremden borç al istesiklerini al sonra ödersiniz borcunuzu

Yani almışken kaliteli alin

Şimdi gidip ucuz mal alıp 3 5 ay sonra bozulmasından iyidir

He bide odanın resmini atabilir misin n şuraya su gider filan diğelim
(Knks ins geçersiniz bizde ev aldık ne güzel oraya geçme planları yapıyorduk ailem tuttu kiraya verdi bende senin gibi bı oda yapicaktim🥹🥲 o yüzden sana yardımcı olmak istiyorum)

Son düzenleme:

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
E ne yapalım bende işte masanin arkasına LED çekmeye çalışıyorum oda bı ayrı olsun diye adam odasini değiştiriyor odam bı ayrı olsun diye hehe neyse şaka bı yana L masa ölçülerini al git mobilyaciya uyguna hallettiir Internette zor bulursun istediğin ölçülerde madem uygun olsun istiyorsun biraz az kullanılmış 2. Ele kacicaksin he git ps5 2e. Al demiyorum ama TV yi oyuncu koltuğunu filan 2. El he yok ben sıfır istiyorum ama bütçem yetmiyo diyorsan git yakın çevremden borç al istesiklerini al sonra ödersiniz borcunuzu

Yani almışken kaliteli alin

Şimdi gidip ucuz mal alıp 3 5 ay sonra bozulmasından iyidir

He bide odanın resmini atabilir misin n şuraya su gider filan diğelim
(Knks ins geçersiniz bizde ev aldık ne güzel oraya geçme planları yapıyorduk ailem tuttu kiraya verdi bende senin gibi bı oda yapicaktim🥹🥲 o yüzden sana yardımcı olmak istiyorum)
Yok dostum hemen anlatayım
PC Monitör klavye mouse
PS5
Oyuncu Koltuğu
Gibi teknolojik ürünlerim var ama PS5 için görüntü cihazım yok
Eksiklerim masa yatak gardırop gibi şeyler
Benim isteğim şunlar
L masa
PS5 için ekran
PS5’in karşısına koyulabilecek herhangi bir rahat sabit sandalye gibi gibi yukarıda attıklarım yatak gardırop gibi şeyler ne kadar tutar minimal bir şekilde
İkinci ele ihtiyacım yok yani sizden ricam bunu nasıl minimal fiyatlarla çözeriz ne kadar tutar sizce
Odamın resmî henüz elimde yok ama şöyle bir bakayım örnek verebileceğim bir oda var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

Kaporta Eray

80+ Bronze
Böyle gamer ekipmanlardan ziyada böyle daha hoş loş ışıkta güzel gözükecek dekoratif şeyler yapabilirsin örnek için kendi odamı bıraktım
46882737-3BE3-4B42-A36D-72E0CDEAC190.jpeg

B73CF26B-7393-43C5-89C7-2CF91CF95FB6.jpeg

97FCFB7B-7310-44E4-B811-D22065020120.jpeg

• Hahaha
Reaksiyonlar: egle

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Böyle gamer ekipmanlardan ziyada böyle daha hoş loş ışıkta güzel gözükecek dekoratif şeyler yapabilirsin örnek için kendi odamı bıraktım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gamer ekipmanlarım var zaten almam gereken şeyler masadır avizede tablodur belki PS5’e bakacağım televizyon için bu oynayan koltuklardan olabilir tekli televizyon sehpası gibi gibi

Yoksa şuan ki odam şu şekilde
IMG20230122111846_Original.jpeg

Top Bottom