Gelde bunla uğraş şimdi ya yeni evde vdsl var max 50mbs çekiyorlarAltyapı işi zor aga geçmiş olsun.
Tanıdık felan varsa onlarla görüş.
Veya nereye cektireceksen oradaki mahalle sakinleriyle görüş ve imza topla muhtarlığa söyle. Sen tek başına gidip firmaya talep açarsan yapacaklarını sanmıyorum.
İs olursa bile altyapı için aylarca bekleyebilirsiniz.
Çok zor iş mahallede yoksa mahalledeki kişilerden imza toplaman lazım eğer binada yoksa binadaki kişilerden imza toplaman lazım ama kim sana güvenip imza atacak (yanlış anlama senin için demiyorum kimse tanımadığı birine imza vermez)Kocaeli/İzmitte oturuyorum biraz eski yerde oturuyorum evim 80lerden kalma
50 mbps netim olsa ...Gelde bunla uğraş şimdi ya yeni evde vdsl var max 50mbs çekiyorlar
Niye vermesin knk dilekçeyi göstericem yazanları karşı tarafta okuyacak üç kağıtçılık yapsam anlar zatenÇok zor iş mahallede yoksa mahalledeki kişilerden imza toplaman lazım eğer binada yoksa binadaki kişilerden imza toplaman lazım ama kim sana güvenip imza atacak (yanlış anlama senin için demiyorum kimse tanımadığı birine imza vermez)
bilmiyorum vallaha bizim mahalle öyle olduğu için söyledimNiye vermesin knk dilekçeyi göstericem yazanları karşı tarafta okuyacak üç kağıtçılık yapsam anlar zaten
2024 yılında yaşıyorum 35 mbs kullanmak yada 50mbs tamamen saçmalık benim için, bunlara verdiğim aynı fiyata ben 100mbs kullanıyordum 4k şeyleri rahat izleyebiliyordum 50-60gb lık bir oyunu kısa bir süre içinde indirebiliyordum şimdi işkence çekicem 2010 lu yıllara geri döndüm50 mbps netim olsa ...
35mbps kullanıyorum. Kişisel görüşüm : 50 neyine yetmiyor
Görüşüm için kusura bakmayın.
Anladımbilmiyorum vallaha bizim mahalle öyle olduğu için söyledim
çok haklısınki keşke ölsem2024 yılında yaşıyorum 35 mbs kullanmak yada 50mbs tamamen saçmalık benim için, bunlara verdiğim aynı fiyata ben 100mbs kullanıyordum 4k şeyleri rahat izleyebiliyordum 50-60gb lık bir oyunu kısa bir süre içinde indirebiliyordum şimdi işkence çekicem 2010 lu yıllara geri döndüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım