Neler Yeni

Yeni Fiyat Performans Bilgisayar İstekleriniz Nelerdir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa recep
Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?

genel isteklere göre bir ortalama belirleyip canvarı hızlıca salacağım :coffee:
Iki haftadır sana yazıyorum cevab yok ... 3d tasarım programları desteklesin 15000 tl geçmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?

Ryzen 7 5800x 32 gb ram rtx 3060

kartalmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
lasel tek

abdullah kardeşim yüksek bir özellikli sistem yapabilirmisin en kötü işlemci ryzen 5600x ekran kartı 3060ti veya ryzen 5800x özellikle 5800X3D yakında çıkıcağı için bu eski işlemcileri itopya elinden çıkartmak isteyebilir ekran kartı 6700xt yada 3070 bi sistem çok iyi olur sıvı soğutmalı olabilirse fiyat olarak en minimumda olursa iyi olur şahsen 17 bine kadar benim için olabilir genelde düşük özellikli sistem çıkıyor 3060ti lık 10 bin liralık cihazı es geçiyorum o muhteşem bir sistemdi zaten .ben aylarca para biriktirdim ve adam gibi bir sistem alıp en az 10 yıl artık pc bi oyun açmayana kadar kullanmalık bir sistem almak istiyorum seninde dediğin gibi efsane bir sistem bekliyoruz zirveyi yaşatırsın umarım bizlere ben pek yotuber izlemem ama senin videolarını full izliyorum umarım üye sayında 10 milyon olur kardeş. işin rast gider hep

henry7444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Harun SOYSAL
Öncelikle 3060 ekran kartlı veya eşdeğer bir sistem istiyoruz. DA-V4,? Sistemi akıllara kazınsın istiyoruz. Hem malzeme kalitesi hem f/p ile akıllara kazınsın. Ayrıca özelleştirme sırasında önceden seçilen bir monitör için de uygun fiyat alınıyordu yapılırsa çok sevinirim. 10-15k bütçe var hala bilgisayar alamıyorum diyenlere gelsin. Teşekkür ederim emeğin için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,904
İsim
Burak Karadağ
Abdullah Bey 6600XT + 5600X / İNTEL SİSTEM
Ayrıca PNY XLR8 2x8GB 3600 mhz RGB Ram'larını kullanabilir misiniz ? F/P RAM leri benim çok hoşuma gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
rtx elran kartı olsun darboğaz yapmayacak fp işlemci olsun yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aozy
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet ali Alisağoğlu
Abi Ryzen 5 3600x Ve RTX 2060 olursa çok sevinirim 10bin tl bütçem var bu gereksinimlere sahip olan bilgisayar pahalı be hem yazılım hemde oyun oynamak için bir bilgisayar oolursa sevinirim monitör dahil

Abi Ryzen 5 3600x Ve RTX 2060 olursa çok sevinirim 10bin TL bütçem var bu gereksinimlere sahip olan bilgisayar pahalı ben hem yazılım hemde oyun oynamak için bir bilgisayar lazım monitör dahil olursada sevinirim umarım görürsün abi

zeizei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Zeybek

Ben sistem siparişimi 3 gün önce verdim fakat arkadaşlarımın çoğu ortalama bir sistem istiyor. 3050'li özelleştirilebilir bir sistem çok iyi olur 10-12 civarına

MSerhat0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Çetiner

RTX 3050 ve 11. nesil i5 11k bandında mükemmel olur.

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Bütçe 10k. Rtx 2060lı sistem inşallah. Tek hayalim rtx3060 da 10k olsa 2060 bana çok sempatik gelen bir kart. Fakir 3080 i gibi aynı xD

Bütçe 10k. Rtx 2060lı sistem inşallah. Tek hayalim rtx3060 da 10k olsa 2060 bana çok sempatik gelen bir kart. Fakir 3080 i gibi aynı xD
Tek hayalim 2060 bu arada virgül koymayı unutmusum.

hcaglar

80+

Ağustos ayında mevcut sistemime 8.150 TL’ye 6600xt+5600x alıp yükseltme yaptıktan yaklaşık 1 hafta sonra 9999 TL’ye 3060ti+5600x’li sistem gelmişti. O sistemden sonra çok pişmanlık duyduğum bir alışveriş oldu. Ne yaparsan yap piyasanın en iyisi olacağı kesin. Benzer bir sistem gelirse elimdekini değiştirmeyi düşünürüm kendi adıma.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,111
Üyeler
159,267
Son üye
Rysaek
Top Bottom