Heisenbergg
80+
7-8K arası RTX 3050'li bir sistem olursa gerçekten çok iyi olur.
Artık düşük fiyat çıkacağını düşünmüyorum bence rtx 3060 / ti veya rx 6600 XT çıkmalı yüksek sistem bekleyen çok insan var7-8K arası RTX 3050'li bir sistem olursa gerçekten çok iyi olur.
Iki haftadır sana yazıyorum cevab yok ... 3d tasarım programları desteklesin 15000 tl geçmesinDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
genel isteklere göre bir ortalama belirleyip canvarı hızlıca salacağım
Ryzen 7 5800x 32 gb ram rtx 3060Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
Abi Ryzen 5 3600x Ve RTX 2060 olursa çok sevinirim 10bin TL bütçem var bu gereksinimlere sahip olan bilgisayar pahalı ben hem yazılım hemde oyun oynamak için bir bilgisayar lazım monitör dahil olursada sevinirim umarım görürsün abi
Ben sistem siparişimi 3 gün önce verdim fakat arkadaşlarımın çoğu ortalama bir sistem istiyor. 3050'li özelleştirilebilir bir sistem çok iyi olur 10-12 civarınaDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
RTX 3050 ve 11. nesil i5 11k bandında mükemmel olur.Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
Tek hayalim 2060 bu arada virgül koymayı unutmusum.Bütçe 10k. Rtx 2060lı sistem inşallah. Tek hayalim rtx3060 da 10k olsa 2060 bana çok sempatik gelen bir kart. Fakir 3080 i gibi aynı xD
Ağustos ayında mevcut sistemime 8.150 TL’ye 6600xt+5600x alıp yükseltme yaptıktan yaklaşık 1 hafta sonra 9999 TL’ye 3060ti+5600x’li sistem gelmişti. O sistemden sonra çok pişmanlık duyduğum bir alışveriş oldu. Ne yaparsan yap piyasanın en iyisi olacağı kesin. Benzer bir sistem gelirse elimdekini değiştirmeyi düşünürüm kendi adıma.Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?