Sanane kardeşimSen git F/P olarak piyasanın en iyi sistemini topla "YOKEDİCİALP123" diye biri gelsin sana kızgın atsın. Burada emek var emek en azından emeğe saygı gösterin.
Alıntıyı görüntüle
yokedicialp123>all (!)Sen git F/P olarak piyasanın en iyi sistemini topla "YOKEDİCİALP123" diye biri gelsin sana kızgın atsın. Burada emek var emek en azından emeğe saygı gösterin.
Alıntıyı görüntüle
Abi bu gidişle 1030 + g4560 lı isteyeceğiz yani kafana göre takıl sen her türlü yaparsın.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Yokedicialp forumun en bilgili üyesidir.yokedicialp123>all (!)
Sen git F/P olarak piyasanın en iyi sistemini topla "YOKEDİCİALP123" diye biri gelsin sana kızgın atsın. Burada emek var emek en azından emeğe saygı gösterin.
Alıntıyı görüntüle
Mantıksız sistem hem de çok mantıksız.Beklentim ve olmasini istediğim
Ryzen 5 4650g islemci
Gigabyte b550m s2h anakart
512 gb m2 ssd
16 gb(8*2) 4000 mhz ram
500w guc kaynağı
Overclock performansı muthis cpu soğutucu
75 hz 1ms de monitör
Toplam 3500-4000 TL olsun hep beraber halay cekelim
Rtx 3060 ti li bir sistem 9k olabolir bence fiyati veya 10k rtx 3060 da yapabilirsiniz daha once yaptiğin gibi sevindir bee bizi abdullah abi kurban olimArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle