Ekran kartı AMD olmasın yeterDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Reis bi 5600 lü ve 3060 lı sistem bekleriz yaa ama yinede sende sen yapıyosun oluyor direktDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
3060 da kafidir3060ti ve üstü Nvidia ekran kartlı, min 5600 işlemcili bir pc
Giriş seviyesi APU sistem olabilir, bütçesi yetmeyen çok insan var ve APU sistem yapmayalı baya oldu abi.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
1650 den ziyade ileride ekran güncel kartı eklemek isteyenler için 5600 g li bir apu olması daha mantıklıAbim bir çok kişiden 5000-6000 TL bütçe duydum, bütçesi düşük olan bu arkadaşlar gibi bir sürü insan var şöyle 6500xt li 1650 li falan bi sistem iyi gelebilir.
Rx6600 ryzen işlemci olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Reis uygun birsey yap millet nvidia dan bıktı artıkDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız