Rtx 3060 veya Rx 6600 xt olsun 13k bandında olursa süper olurDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi 6000 TL - 8000 TL arasında monitör dahil her oyunu açabilecek güzel bir sistem olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
10k civari derken 12 olur 13 olur. 16k ya zaten var bu sistem.salonuda balkona katakmı
bu sefer nvidia'lı bir sistem beklerim açıkçası, rtx 3060 + r5 5600 lü güzel bir sistem gelebilir.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi 10 bin ile 12 bin arasında olması daha güzel olur.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
artık mı ? 5000 liraya sıfır apu sistem toplanmıyor artık ikinci elden topla.Düşük bütçe bi sistem gelsin artık max 5000
Nvidia olsun lütfen yeter artık AMDDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Laptop olsun 15k arası plssDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
knk 15 k zaten leptop var adamın işi toplamak kasalı çıkarıyorLaptop olsun 15k arası plss