3060 3060ti rx6700 XTDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Ryzen 5 5600
16gb ram
500gb M2 SSD
10-15k arası gelirse mükemmel olur
3060 3060ti rx6700 XTDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abdullah bey bir sonraki sisteminiz tahminen ne kadar sonra gelir ona göre sistem alacağım da cevaplarsanız sevinirim.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda
Apu sistem olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi da-v4 sistemimde rx580 armor var 89 derece oluyor yardımcı olur musun?Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Hocam bence rx 6600xt li sistem olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Şu an sistem almayı düşünmüyorum ama bence insanları ŞOK'un sistemine muhtaç etmeyecek bir giriş seviye sistem olabilir. Ben sistem alacak olursam 3060'lı sistem düşünürdüm. Yani ya garibanı mutlu et ya da forumdaki sistemimi yükseltmeliyim diyenleri Bir de tavsiyem forumda aktif olupDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Şu an sistem almayı düşünmüyorum ama bence insanları ŞOK'un sistemine muhtaç etmeyecek bir giriş seviye sistem olabilir. Ben sistem alacak olursam 3060'lı sistem düşünürdüm. Yani ya garibanı mutlu et ya da forumdaki sistemimi yükseltmeliyim diyenleri Bir de tavsiyem forumda aktif olupDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Monitör dahil 12 13k sistem olabilir )Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
knka i5 olması bişi ifade etmiyo yeni nesil bir i3 de işini gorur i3 i5 den iyi olamaz diye bişi yok yenin artık bu i algınızı yaReis bu sefer i5 işlemci kullansan çok iyi olur valla