FerhatTrgn
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
rx 6600 ryzen 5 ikilisi yada muadili bir 10k sistemDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
rx 6600 ryzen 5 ikilisi yada muadili bir 10k sistemDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Daha gelmez 10k ya min 11-12krx 6600 ryzen 5 ikilisi yada muadili bir 10k sistem
çok güzel olur kanka ama dolar diye bir gerçek var 18.15 şu andarx 6600 ryzen 5 ikilisi yada muadili bir 10k sistem
haklısınız agalar ben çarşamba günü sistem alıcam ve heryeri didik didik aradım nerdeyse 1 aydır sistem bakıyorum bütce çarşamba günü olacagı için 4 haftadır bakıyorum ve fiyatlar 1 ayda bu kadar mı artar ya 1 ay önce rx 6600 lu sistem yanına asus tuf monitörümü alıyordum 12.5k bütceyle ama şuan sadece 1660 ti ve excalibur monitörü alabiliyorum dur bakalım Abdullah abi bi güzellik yaparsa inşallah onuda bekliyorumçok güzel olur kanka ama dolar diye bir gerçek var 18.15 şu anda
15 16 arasında olsun ryzen 5 5600 olsun abi bide 6700xt olursa tadından yenmezDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
hemen hemen aynı durumdayızhaklısınız agalar ben çarşamba günü sistem alıcam ve heryeri didik didik aradım nerdeyse 1 aydır sistem bakıyorum bütce çarşamba günü olacagı için 4 haftadır bakıyorum ve fiyatlar 1 ayda bu kadar mı artar ya 1 ay önce rx 6600 lu sistem yanına asus tuf monitörümü alıyordum 12.5k bütceyle ama şuan sadece 1660 ti ve excalibur monitörü alabiliyorum dur bakalım Abdullah abi bi güzellik yaparsa inşallah onuda bekliyorum
o bir tık hayal gibi dicem de abdullah abi yapar mı yapar11k 3060 daha ötesi yok