AydNn
80+ Bronze
bende öyle düşünüyorumOrtalama 13-14 bin₺ arası olacağı görüşündeyim.
bende öyle düşünüyorumOrtalama 13-14 bin₺ arası olacağı görüşündeyim.
Haklısın ama işte adana oturuyorum ve adanada itopya olmadığı için bu sefer biz arada kalıyoruzMağazalarda 25 er stok geri kalanı web olsa daha iyi olabilirdi. Tabii web olayının en berbat yanı bazı haysiyet yoksunları stok yaparak alıp ihtiyacı olan kişilere sistem bırakmıyorlar. Bu nedenle mağaza sistemi bu stokçuların bir nebze önüne geçmiş oluyor.
Stokçular için alınmış bir önlem olduğunu düşünüyorum açıkcası ve Ankara şubesi yeni açılacağı için 100 stok konulması ayrı bir güzellik.Haklısın ama işte adana oturuyorum ve adanada itopya olmadığı için bu sefer biz arada kalıyoruz
Web üzerinden alamazsanız, İstanbul veya Ankara'ya gidip mağazadan alıp gelmek gerekiyor. Malasef bir ton iş ama yapacak bir şey yok. Bir akraba veya tanıdığınız var ise ona aldırabilirsiniz.Haklısın ama işte adana oturuyorum ve adanada itopya olmadığı için bu sefer biz arada kalıyoruz
Abi sende haklısın da alamamak fikri bile çok üzüyor beni bunca yıl sonra hayalim olan bilgisayara bu kadar yakınkenKomple sistemi 50 stok yapıp şok fiyat diye sunan kanalların bilgisayarını al dostum kasma bu kadar.
Konu sahibi arkadaş V4.5 çıktıktan sonra açtığı konu üzerine bir ironi yapmak istedim, ben de fiyatı 13 bin olarak düşünüyorumAdam zaten üzmüyor ki gerekeni fazlasıyla yapıyor?
Ama şunu ekleyim herkes 9999, 8000 Fiyat bandında bekliyor , bence kimse bu şekilde fiyat beklemesin.
15.5-16k olsa müthiş olurKaç kere denedim alamadım lütfen bu sefer 3060ti 5600x sistem gelsin.
Karşılaştırmak gibi olmasın sen pek sevmiyorsun onuda biliyorum ama.senin eline su döken bi kanal ve kişi göremedim.Komple sistemi 50 stok yapıp şok fiyat diye sunan kanalların bilgisayarını al dostum kasma bu kadar.
Bana da 4090 göndersin olmaz mıAbdullah abi takipçilerini üzme bana bir 3090 ve 12900K gonder
Lütfen mesajımı okuKomple sistemi 50 stok yapıp şok fiyat diye sunan kanalların bilgisayarını al dostum kasma bu kadar.
Mağazada olsa webde olsa al satcıların onune gecemezsın maalesefMağazalarda 25 er stok geri kalanı web olsa daha iyi olabilirdi. Tabii web olayının en berbat yanı bazı haysiyet yoksunları stok yaparak alıp ihtiyacı olan kişilere sistem bırakmıyorlar. Bu nedenle mağaza sistemi bu stokçuların bir nebze önüne geçmiş oluyor.