bulursam atarımAnladım genelleme yaptığını.
Madem genelleme yaptın, tek birini göster. Sadece "1" kişi sonra haklısın dicem.
Galiba senin boş yapma ve boş konuşma sorunun var.baya boş
abi adamsın sen abdullah abinin eniştesi miydinAlıntıyı görüntüle
Dostum konu açarken burada kırmızı harflerle yazılı KOCAMAN bir uyarı çıkıyor. Başka ne yapmamızı istiyorsun anlayamadım?
Değil fakat olabildiğince yazım kurallarına uyun lütfen.ben de yeni geldim cümleye küçük harfle başlayıp cümlenin sonuna nokta koymamak ban sebebi mi?
yazım kurallarına uymam için bir ceza gelmezse pek uymam yöneticinin modların umurunda değilse benimde umurumda değilDeğil fakat olabildiğince yazım kurallarına uyun lütfen.
Dikkat etmende fayda var düzgün kullanmazsan uyarı yiyebiliyorsun ama bunu bilinçli olarak yaparsan tabiyazım kurallarına uymam için bir ceza gelmezse pek uymam yöneticinin modların umurunda değilse benimde umurumda değil
peki hocam eğer hak ettiysem uyarı almam daha iyi olur yanlışım varsa yeniden affola.Konu açarken konu başlığını sorun veya sorunun ne ise açıklayıcı bir şekilde yazman gerekiyor.
"Yeni gelen kullanıcılar için." diye başlık olmaz. Yeni gelenlere yaptığın bir şiir mi bu?
Normalde net uyarılık başlık. Bir daha olmasın.
Acaba biraz daha nazik olsanız. Türkçe kuralları önemlidir yoksa biz sizin ne dediğinizi anlayamayız. Bu kadar duyarsız olmayın!yazım kurallarına uymam için bir ceza gelmezse pek uymam yöneticinin modların umurunda değilse benimde umurumda değil