Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
CTRL+C - CTRL+V de eline sağlık denebilecek bir yön göremedim.En azından eline sağlık diyebilirdiniz
CTRL+C - CTRL+V de eline sağlık denebilecek bir yön göremedim.En azından eline sağlık diyebilirdiniz
emek vermiş en azındanAyni konu iki kere açılmış zaten konu kirliligine eline saglik mi desinler
Kopyala yapıştır yapmışemek vermiş en azından
Guzel konu eline saglik eh iste bu gereksinimler bari grafiklerin biraz adam gibi olucagini gosteriyorŞunu unutun!
GTA V açarmı abi
Alıntıyı görüntüle
Sizlere sistem gereksinimlerinden önce çıkacak olan GTA V hakkında bir kaç bilgi vereyim.
"3 Büyük Şehir, 3 Efsane Hikaye"
Yeni ışıklandırma, Çevre detayları "ki bu çok önemli" Yüksek kalitede kaplamalar ve Arttırılmış Çizim Mesafesi ile-
hayran bırakacak gibi gözüküyor.
Kontroller ve hedef alma gibi GTA V 'teki gibi aynı olucak. Bir değişiklik yapılmamış.
Yazılanlara göre eklenecek detaylar ve kontroller bu oyunları bir nevi GTA V moduna çevirecek yazıyor.
Dosya boyutu ise 45 GB olacağını öğrendim.
Sistem gereksinimleri ise şöyle
Minimum Sistem Gereksinimleri ;
İşlemci: Intel Core i5-2700K/AMD FX-6300
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
RAM: 8 GB RAM
İşletim Sistemi: Windows 10
Önerilen Sistem Gereksinimleri ;
İşlemci: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
RAM: 16 GB RAM
Artık SORMASSINIZ !
benim külüstürde oynatiyiİyi bare benim sistem oynatıyor
He he kesin kesinÖyle bir şey yapsaydım eğer kaynağı belitirdim merak etme !
Mesaj otomatik birleştirildi:
..
KomiksinBoş yapma! İşine bak
Kardeşim ortaya bi laf atıyorsun. Sonra çekiliyorsun.Komiksin
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 paragraf yazıp sistem gereksinimlerini yapıştırmışsın emek diyorsun buna emek demen diğer konulara hakaret olurKardeşim ortaya bi laf atıyorsun. Sonra çekiliyorsun.
Madem Kopyala yapıştır yaptım. Bunu kanıtlaman gerekir.
Forum'a bakmadım daha önce bu konu hakkında açıldığını bilmiyordum. O benim hatam bilseydim zaten açmazdım.