Neler Yeni

Yeni HP Victus 16 S1002NT laptopta performans düşüşü var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
batu e
Merhaba ağustos ayının başında aldığım Hp-Victus 16 S1002nt kullanıyorum. İçinde Ryzen 7 8845hs, Rtx 4070, 32gb ram ve 1tb ssd var. Geçen günlerde mux switchle oyun oynarken işlemcimin normale göre daha hızlı ısındığını ve fpsimde düşüklük olduğunu fark ettim. Virüs var sandım ama malwarebytes bir şey bulamadı ve ben indirdiğim her şeyi virustotalliyordum zaten. Geçen gece fark test ettiğimde sorunun çok daha büyük olduğunu fark ettim. Cyberpunkta 150 fps alırken şu an 50 alıyorum ve işlemci %100 olmaya başladı. Mux switch kapattım ve sonuç yine aynı fps değerleri ve kötü işlemci değerlerindeydi. Yani gpu 50 dereceyse cpu 71 oluyo çoğu zaman ve aşırı kötü fps cidden. İşlemci performans modunda bilgisayar da öyle ve şarja takılı. Driverlar yeni. Şu an format atmayı düşünüyorum umarım olay sadece virüstür. Evde kedim var ama masamı temiz tutuyorum. Ama düşününce fanlar tıkansa bile havalar soğudu ve ben penceremi açıyorum. Sırf tozdan 100-150 fps kaybedeceğimi düşünmüyorum. Olay büyük ihtimal yazılımsal çünkü ben normalde işlemciyi 80 derecenin üstüne bile çıkartmıyordum zarar görmesi pek olası değil. Şu an format atmak dışında aklıma bir çözüm gelmiyor yardımcı olur musunuz?

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yağız DERELİ
Dostum sen bir formatını at, fayda etmezse farklı ihtimalleri yorumlayalım.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna
temiz format öneriririm suanlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular