TurknetTürk telekom da 32mbps internet kullanıyorum. 175tl yapacaklarını söylediler. 2yıl süreside bitmek üzere. Fiyat çok geldi,önerilerinizi bekliyorum.
Turktelekom altyapısı kullanıyorsanız destekliyor olması lazım, tahütlü bir şeye geçmenizi öneririm son zamanlarda gelen zamlardan etkilenmezsinizAltyapı desteklemiyor
Sitesinde altyapıyı sorgulattığımda desteklemediği yazıyor, türk telekom da en fazla 35mbps desteklediğini söylüyorTurktelekom altyapısı kullanıyorsanız destekliyor olması lazım, tahütlü bir şeye geçmenizi öneririm son zamanlarda gelen zamlardan etkilenmezsiniz
netspeed üzerinden sorfula birde.Sitesinde altyapıyı sorgulattığımda desteklemediği yazıyor, türk telekom da en fazla 35mbps desteklediğini söylüyor
Altyapı desteğin olmayabilirSorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Yazıyor aktif internet kullandığım için mi
Türk telekom da 35mbps internet kullanıyorum. 175tl yapacaklarını söylediler. 2yıl süreside bitmek üzere. Fiyat çok geldi,önerilerinizi bekliyorum.
100 lük olan 140tl nasıl en ucuzu comnet? Millenicom var 125 eComnet öneririm dostum. Güncel olarak en ucuz İSS coment. Dün belgeleri gönderdim bugün aktif oldu. Eğer geçmeyi düşünürsen 30 gün üretsiz kodu CMT938SQY