Neler Yeni

Yardım yeni işlemci alacam tavsiye verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ferhat Karakaya
arkadaşlar 775 pin anakartım var ve 775 pin için en güçlü işlemciyi söyleyin bütçe sıkıntı değil 775 pinin en güçlü işlemcisini söyleyin

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Xeon X5470.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Git duyarını kendi postunun altında kas konuyla alakası olmayan yorum yapma.
Bu duyar değil. Ben seninle yeni tanışsam ve gelip seninle senli benli konuşsam nerden geliyor bu samimiyet dersin. Arkadaş söyleyin, verin gibi emir kipi ile konuşuyor. Yazılı olmayan bazı kullar vardır. Arkadaşa onu hatırlattım.Ayrıca kendisi dururken senin bu konudan rahatsız olman da garip bir durum.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bu duyar değil. Ben seninle yeni tanışsam ve gelip seninle senli benli konuşsam nerden geliyor bu samimiyet dersin. Arkadaş söyleyin, verin gibi emir kipi ile konuşuyor. Yazılı olmayan bazı kullar vardır. Arkadaşa onu hatırlattım.Ayrıca kendisi dururken senin bu konudan rahatsız olman da garip bir durum.
Kendisinin durup durmaması beni değil kendi karakterini ilgilendirir ben şahit olduğum yerde gerekli cevapları veririm. Arkadaşın yazım tarzını beğenmemiş olabilirsin, cevap verme o halde. Ben kimseyi konuşmasıyla yargılayacak kadar aşağılık kompleksli biri değilim. İnsanlık hali dikkat etmemiştir vs diye düşünürüm. Burda yazılı olmayan bazı kurallar vardır diye boş edebiyat yapıp egonu tatmin edeceğin yer burası değil ekşi sözlüktür. Orada daha çok uplanırsın emin ol. Yazılı olmayan kuralları birilerine iğneleyerek anlatmak yerine kendin örnek olarak anlat.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Emir kipiyle konuşan birine cevap vermezsin olur biter. Rica etmekte zorunda değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Kendisinin durup durmaması beni değil kendi karakterini ilgilendirir ben şahit olduğum yerde gerekli cevapları veririm. Arkadaşın yazım tarzını beğenmemiş olabilirsin, cevap verme o halde. Ben kimseyi konuşmasıyla yargılayacak kadar aşağılık kompleksli biri değilim. İnsanlık hali dikkat etmemiştir vs diye düşünürüm. Burda yazılı olmayan bazı kurallar vardır diye boş edebiyat yapıp egonu tatmin edeceğin yer burası değil ekşi sözlüktür. Orada daha çok uplanırsın emin ol. Yazılı olmayan kuralları birilerine iğneleyerek anlatmak yerine kendin örnek olarak anlat.
Ne güzel yazmışsın rahatsız oluyorsan görmezden görüp cevap vermeyebilirsin.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Okumaya sondan başladın sanırım, ilk cümleyi okumanı tavsiye ederim.
Anlaşılan seninle anlaşamayacağız ve zamanım senin gibi düşünen birine laf anlatacak kadar değersiz değil. Senin kendi kriterlerin var benim kendi kriterlerim var.Uzatmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyla alakasız boş cevaplarından ötürü rapor ediyorum.
Yardımlarım içinde like beklerim.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Anlaşılan seninle anlaşamayacağız ve zamanım senin gibi düşünen birine laf anlatacak kadar değersiz değil. Senin kendi kriterlerin var benim kendi kriterlerim var.Uzatmaya gerek yok.
İnsanları konuşmasına göre sınıflandıran birinde zamanını değerli kılabilme kapasitesi göremiyorum doğrusu. Bazı şeyleri de anlamışsın aynen tartışmaya gerek yok.

Top Bottom