Neler Yeni

YENİ IŞLEMCİ ALDIM SİSTEMİM ÇÖKÜYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BERAT KARAKAŞ
Herkese selam. Sistemimde 8400f işlemci vardı sistemim gayet sorunsuzdu. Yükseltme amaciyla 7600 aldim ve sürekli donma ve çökme yasiyorum. Ekran kartı sürücüsü çöktü gibisinden . Ne yapmam gerekiyor biostan falan ayar yapmadim onla alakali mi yardimci olursaniz sevinirim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Herkese selam. Sistemimde 8400f işlemci vardı sistemim gayet sorunsuzdu. Yükseltme amaciyla 7600 aldim ve sürekli donma ve çökme yasiyorum. Ekran kartı sürücüsü çöktü gibisinden . Ne yapmam gerekiyor biostan falan ayar yapmadim onla alakali mi yardimci olursaniz sevinirim.
7600 de dahili grafik varken 8400f te yoktu kanka ddu ile onu bi kaldırıp tekrar denermisin ayrıca biostan da kapatabilirsin kapatıcaksan ddu ile kaldırıp tekrar yükleme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BERAT KARAKAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7600 de dahili grafik varken 8400f te yoktu kanka ddu ile onu bi kaldırıp tekrar denermisin ayrıca biostan da kapatabilirsin kapatıcaksan ddu ile kaldırıp tekrar yükleme.
Ddu nedir pek bilmiyorum yardimci olurmusun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ddu nedir pek bilmiyorum yardimci olurmusun.
ddu sürücüleri kaldırmaya yarıyan mükemmel bir program sürücüleri temizlerken ne varsa silip süpürüyor alttaki rehberi kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BERAT KARAKAŞ
o nasi yükseltme la oyle
NİYE NOLDU
Mesaj otomatik birleştirildi:

ddu sürücüleri kaldırmaya yarıyan mükemmel bir program sürücüleri temizlerken ne varsa silip süpürüyor alttaki rehberi kullanabilirsin.
BASKA YOLU YOKMU İSLEMCİNİN GRAFİK KARTINI KAPATMANIN

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
NİYE NOLDU

BASKA YOLU YOKMU İSLEMCİNİN GRAFİK KARTINI KAPATMANIN
Zaten biostan kapatıcaksın kanka. eğer otomatik bi driver kurduysa ddu ile tertemiz kaldırabilirsin ilk yorumumda da yazmıştım bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BERAT KARAKAŞ
Zaten biostan kapatıcaksın kanka. eğer otomatik bi driver kurduysa ddu ile tertemiz kaldırabilirsin ilk yorumumda da yazmıştım

Zaten biostan kapatıcaksın kanka. eğer otomatik bi driver kurduysa ddu ile tertemiz kaldırabilirsin ilk yorumumda da yazmıştım bunu.
tamamdır çok teşekkür ederim

BIOS üzerinden kapatman gerekiyor.

eyw dostum

Top Bottom