Anakartın destekliyormu ona bak derim işlemci halkında pek fikrim yokintel e 5200 var ve 3 gb ram ekran kartı hd5570 var bende yeni işlemci takmayı düşünüyorum xeon 5450 yada quad 2 serisi var aklımda ? taksam götürümü hard core oyunlar açmamam ztn
xeon 5450 tak quad serisinin en güçlüsü bile xeon kadar yok.intel e 5200 var ve 3 gb ram ekran kartı hd5570 var bende yeni işlemci takmayı düşünüyorum xeon 5450 yada quad 2 serisi var aklımda ? taksam götürümü hard core oyunlar açmamam ztn
peki bu cpu falan götürür dimi çünkü ben şuanda pc oto kapanıyp ısınmadan dolayıxeon 5450 tak quad serisinin en güçlüsü bile xeon kadar yok.
Termal macununu yenilersen gibi gibi.peki bu cpu falan götürür dimi çünkü ben şuanda PC oto kapanıyp ısınmadan dolayı
amacım zaten ben gidiyim şunu oynayayım değil bi laptop var zaten az çok götürüyo 1 laptop da yetmiyo bi masaüstü hali hazırda kapalı falan işlemcş alacaktım almışken çöp bi işlemci almıyım yeri geldiğinde götürsün dedimTermal macununu yenilersen gibi gibi.
6-7 ay rahat götürür.